ΑρχικήinetGoogle Assistant: Χάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά

Google Assistant: Χάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά

Το “νεκροταφείο” της Google είναι περίφημο και συνεχώς μεγαλώνει. Η εταιρεία είναι γνωστή για το γεγονός ότι εισάγει καινούργια, ενδιαφέροντα προϊόντα με γρήγορο ρυθμό, μόνο για να εγκαταλείψει τα περισσότερα από αυτά μέσα σε λίγους μήνες ή χρόνια (ας θυμηθούμε τον Google Reader, το Google Podcasts και το Google Hangouts). Λιγότερο συζητημένα είναι τα χαρακτηριστικά που αφαιρέθηκαν από τα επιζώντα προϊόντα της Google, συμπεριλαμβανομένων 17 χαρακτηριστικών που προγραμματίζεται να απομακρυνθούν από το Google Assistant.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε τον Google Assistant;

Google Assistant

Η ανακοίνωση της Google γίνεται μέσω μιας σελίδας υποστήριξης με τίτλο “Αλλαγές που κάνουμε στον Google Assistant“. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι αφαιρεί “μη χρησιμοποιούμενα χαρακτηριστικά” για να βελτιώσει την εμπειρία σας με τον Google Αssistant. Όταν μια υπηρεσία χρησιμοποιείται από δισεκατομμύρια ανθρώπους, ακόμα και μια λειτουργία που χρησιμοποιείται ελάχιστα μπορεί να χρησιμοποιείται τακτικά από εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Ίσως εσύ είσαι αυτός που χρησιμοποιεί τον Assistant για να διαχειρίζεσαι το μαγειρικό σου βιβλίο και να μεταφέρεις συνταγές από μια συσκευή σε μια άλλη, ή να ζητάς πληροφορίες για τις επαφές σου, ή να ακούς audio books με φωνητικές εντολές.

Δείτε ακόμα: Google Assistant: Πώς να διαγράψετε το ιστορικό (voice history);

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται επίσης μετά από την είδηση ότι εκατοντάδες άνθρωποι χάνουν τις δουλειές τους στην εταιρεία, μερικοί από τους οποίους εργάζονται στο Assistant – η Google ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα σχέδια για απόλυση υπαλλήλων που εργάζονται στoν Assistant, στην αποθήκη και στις ομάδες μηχανικής.

χαρακτηριστικά

Εάν χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από αυτές τις λειτουργίες, είναι πιθανό να λάβετε ειδοποίηση που θα σας ενημερώνει για το πότε θα διακοπεί. Δείτε την αναλυτική λίστα εδώ.

Αλλά ας δούμε τη θετική πλευρά: Τουλάχιστον η Google δεν εξαφάνισε εντελώς τον Assistant.

Ο Google Assistant είναι ένας προσωπικός βοηθός που ελέγχεται με τη φωνή και παρέχεται από τη Google. Μπορεί να εκτελέσει ευρεία γκάμα λειτουργιών για να βελτιώσει την παραγωγικότητα και την ευκολία της καθημερινής ζωής. Μία από τις βασικές λειτουργίες του Google Assistant είναι η δυνατότητα να απαντά σε ερωτήσεις. Μπορείτε να ρωτήσετε τον Google Assistant για τον καιρό, τις ειδήσεις, τις αθλητικές βαθμολογίες, την τρέχουσα τοποθεσία σας και πολλά άλλα.

Δείτε επίσης: Πώς να κάνετε το Android τηλέφωνό σας να “διαβάσει δυνατά” τα μηνύματά σας;

Επιπλέον, ο Google Assistant μπορεί να εκτελέσει εντολές. Μπορεί να σας βοηθήσει να στείλετε μηνύματα, να κάνετε κλήσεις, να θέσετε ρυθμίσεις στο smartphone σας, να ελέγξετε την τηλεόραση ή τον θερμοστάτη σας και πολλά άλλα. Ο Google Assistant είναι επίσης συμβατός με πολλές εφαρμογές και συσκευές. Μπορεί να ελέγχει τις συσκευές smart home, να διαχειρίζεται τη μουσική σας, να παίζει βίντεο στο YouTube, να σας βοηθάει με την πλοήγηση και πολλά άλλα.

Τέλος, ο Google Assistant μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι. Μπορεί να θέσει υπενθυμίσεις, να δημιουργήσει λίστες, να σχεδιάσει την ημέρα σας, να σας ενημερώσει για τις πτήσεις σας και να σας βοηθήσει να διαχειρίζεστε το ημερολόγιό σας.

Πηγή: lifehacker

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS