ΑρχικήHow ToΠώς να εντοπίσετε Google Doodle για την ημέρα των γενεθλίων σας;

Πώς να εντοπίσετε Google Doodle για την ημέρα των γενεθλίων σας;

Ανακαλύψτε τα Google Doodle που δημιουργήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων σας χρησιμοποιώντας τη λειτουργία “Find your doodle“.

Google Doodle γενέθλια

Η Google εορτάζει διάφορα γεγονότα τόσο σε τοπικό όσο και παγκόσμιο επίπεδο με τα Doodles. Σίγουρα έχετε παρατηρήσει έργα τέχνης, εικόνες διάσημων ανθρώπων κλπ στην αρχική σελίδα αναζήτησης της Google. Αυτά μπορεί να είναι στατικά ή κινούμενα και ονομάζονται Doodles. Δημιουργούνται από τη Google για να εορταστούν μεγάλα γεγονότα από διάφορα μέρη του κόσμου.

Δείτε ακόμα: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Docs όταν είστε offline

Επιπλέον, η Google διαθέτει έναν ειδικό ιστότοπο για τα Doodles, όπου συγκεντρώνονται όλα τα Doodles που έχουν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ετών. Αυτός ο ιστότοπος παρέχει μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν τα Doodles που δημιουργήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων τους.

Αν αναρωτιέστε ποια γεγονότα (από διάφορα μέρη του κόσμου) λαμβάνουν χώρα την ημέρα των γενεθλίων σας, ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό, και ανακαλύψτε όλα τα σχετικά Doodles.

Find your doodle: Πώς λειτουργεί αυτή η δυνατότητα της Google;

Όπως προαναφέρθηκε, η Google δημιουργεί Doodles για διάφορα γεγονότα και δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο μια συγκεκριμένη ημέρα. Η λειτουργία “Find your doodle” επιτρέπει στους χρήστες να αναζητήσουν όλα τα Doodles που δημιουργήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων τους.

Δείτε επίσης: Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των κλειδωμένων φακέλων Google Photos

Τα μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες είναι να εισαγάγουν την ημερομηνία γέννησής τους στον ιστότοπο των Doodles και η Google θα αναζητήσει στη βάση δεδομένων των Doodles για να βρει όλα τα Doodles και γεγονότα που έχουν συμβεί εκείνη την ημέρα.


Πώς να βρείτε το Doodle σας;

  • Επισκεφτείτε τον ιστότοπο των Google Doodles (https://doodles.google/).
  • Κατεβείτε προς τα κάτω και αναζητήστε την ενότητα “Find your doodle“. Σε αυτήν την ενότητα, εισαγάγετε τον μήνα και την ημερομηνία γενεθλίων σας.
  • Πατήστε το κουμπί “Επόμενο“. Και τελειώσατε!
  • Η Google θα αναζητήσει σε ολόκληρη τη βάση δεδομένων Doodles και θα εμφανίσει κάθε Doodle που δημιουργήθηκε εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Τα πρώτα Google Doodles δημιουργήθηκαν το 1998 από τους ιδρυτές της Google, Larry Page και Sergey Brin. Η ιδέα προέκυψε όταν αποφάσισαν να τοποθετήσουν ένα γραφικό στο λογότυπο της Google για να γιορτάσουν την συμμετοχή τους στο φεστιβάλ Burning Man. Αυτό το πρώτο Doodle απεικόνιζε έναν άνθρωπο πίσω από το δεύτερο “o” του λογότυπου και έτσι ξεκίνησε η παράδοση των Google Doodles.

Από τότε, τα Google Doodles έχουν γίνει μια παγκόσμια παράδοση, με εκατοντάδες Doodles να έχουν δημιουργηθεί για να γιορτάσουν διάφορες επετείους, γεγονότα και προσωπικότητες. Κάθε Doodle σχεδιάζεται με προσοχή και φαντασία, συνδυάζοντας τον κλασικό λογότυπο της Google με μια μοναδική και ενδιαφέρουσα εικόνα.

Οι πρώτοι σκοποί των Google Doodles ήταν να ενθαρρύνουν τους χρήστες να ανακαλύψουν και να εκτιμήσουν διάφορα γεγονότα και προσωπικότητες που συνδέονται με την ιστορία, την τέχνη και τον πολιτισμό. Μέσω των Doodles, η Google προσφέρει μια ευκαιρία για εκπαιδευτική εμπειρία και ανάπτυξη γνώσεων.

Πηγή πληροφοριών: https://www.gadgetsnow.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS