ΑρχικήinetX (Twitter): Ο μέσος χρήστης περνά πάνω από 32' την ημέρα στην...

X (Twitter): Ο μέσος χρήστης περνά πάνω από 32′ την ημέρα στην πλατφόρμα

Η διευθύνουσα σύμβουλος του X (πρώην Twitter), Linda Yaccarino, αποκάλυψε ότι ο μέσος χρήστης περνά περισσότερα από 32 λεπτά την ημέρα στην πλατφόρμα. Αυτή η αποκάλυψη έρχεται σε μια σημαντική περίοδο για την εταιρεία, καθώς σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη στιγμή που αγόρασε την πλατφόρμα ο Elon Musk. Ο δισεκατομμυριούχος αγόρασε το Twitter έναντι 344 δισεκατομμυρίων δολαρίων και άρχισε αμέσως να κάνει αλλαγές, απολύοντας παράλληλα πάνω από το μισό προσωπικό της εταιρείας.

Linda Yaccarino

Μέχρι τα μέσα του Μαΐου του τρέχοντος έτους, ο Musk είχε και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην εταιρεία αλλά αποχώρησε και τη θέση του κατέλαβε η Linda Yaccarino. Η νέα CEO τόνισε τώρα ότι τα συνολικά λεπτά ενεργής χρήσης του X σε ημερήσια βάση ανέρχονται σε 7,8 δισεκατομμύρια, κάτι που εν μέρει οφείλεται στην ανάπτυξη των βίντεο και των community προϊόντων τους. “Σήμερα, ο μέσος χρήστης ξοδεύει περισσότερα από 32 λεπτά της ημέρας του στο X και συνεχίζουμε να βλέπουμε εγγραφές περίπου 1,5 εκατομμύριο την ημέρα“.

Δείτε επίσης: Το X (Twitter) έφερε φωνητικές κλήσεις και βίντεο – κλήσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 32 λεπτά την ημέρα είναι αρκετός χρόνος. Γενικά, οι άνθρωποι ξοδεύουν αρκετό χρόνο στα social media. Όσον αφορά στο X, ενθαρρύνει τη διαδραστικότητα, αφού οι χρήστες καλούνται να παίξουν ενεργό ρόλο, είτε δημιουργώντας περιεχόμενο, είτε αλληλεπιδρώντας με το υπάρχον. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο χρόνος που περνούν στην πλατφόρμα να περνά γρήγορα, διατηρώντας παράλληλα το ενδιαφέρον και την προσοχή τους. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι σημαντικό επίτευγμα για μια τόσο αμφιλεγόμενη πλατφόρμα.

Σύμφωνα με την Yaccarino, το X έχει γίνει μια πλατφόρμα όπου τα άτομα μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα (στα πλαίσια που τηρούν τα νομικά όρια). Εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ανοιχτός λόγος και ο σεβασμός είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ανθίσει η ανθρωπότητα. Ο Musk είχε, επίσης, πει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δίνει έμφαση στην ελευθερία του λόγου.

Δείτε επίσης: X (Twitter): Αρχίζει να χρεώνει τους χρήστες και για βασικές λειτουργίες

X χρήστες Twitter

Η Yaccarino τόνισε, ακόμα, τη σημασία της διασφάλισης της ασφάλειας στο X, δηλώνοντας: “Η δουλειά μας δεν έχει ολοκληρωθεί, αλλά σημειώνουμε πραγματική πρόοδο“.

Ωστόσο, από τη στιγμή που αγόρασε ο Musk την πλατφόρμα, υπάρχουν πολλές διαμάχες και παράπονα χρηστών, ιδιαίτερα σε σχέση με την ανεξέλεγκτη διάδοση παραπληροφόρησης. Επίσης, τον τελευταίο χρόνο, έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση των αντισημιτικών tweet και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε επίσημη έρευνα στο X για τη διάδοση παράνομου περιεχομένου και παραπληροφόρησης.

Δείτε επίσης: X (Twitter): Μπορείτε να περιορίσετε τα replies, ώστε να σας απαντούν μόνο verified accounts

Η Yaccarino ανέφερε ότι η ομάδα της διατηρεί έναν συνεχή διάλογο με εξωτερικούς οργανισμούς για να ενημερώνεται για πιθανούς κινδύνους και για να ενισχύει την ασφάλεια της πλατφόρμας. Αυτοί οι εταίροι περιλαμβάνουν την Technology Coalition, την Anti-Defamation League, την American Jewish Committee και το Παγκόσμιο Φόρουμ Διαδικτύου για την Καταπολέμηση της Τρομοκρατίας.

Πηγή: me.mashable.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS