ΑρχικήUpdatesΤο X (Twitter) έφερε φωνητικές κλήσεις και βίντεο - κλήσεις

Το X (Twitter) έφερε φωνητικές κλήσεις και βίντεο – κλήσεις

Το X, πρώην Twitter, προσφέρει επιτέλους τη δυνατότητα για φωνητικές κλήσεις και βίντεο – κλήσεις. Αρκετοί χρήστες στην πλατφόρμα έχουν λάβει μια ειδοποίηση κατά το άνοιγμα της εφαρμογής, η οποία αναφέρει: “Οι κλήσεις ήχου και βίντεο είναι εδώ!“.

X βίντεο φωνητικές κλήσεις

Υπάρχει επίσης μια νέα επιλογή “Enable audio and video calling” στις ρυθμίσεις της εφαρμογής, η οποία λέει ότι μπορείτε να “ενεργοποιήσετε τη λειτουργία και, στη συνέχεια, να επιλέξετε με ποιον θα τη χρησιμοποιείτε”. Προς το παρόν, φαίνεται ότι επιτρέπονται κλήσεις ήχου και βίντεο μόνο από άτομα στο βιβλίο διευθύνσεών σας, άτομα που ακολουθείτε, επαληθευμένους χρήστες ή και τα τρία.

Δείτε επίσης: X (Twitter): Αρχίζει να χρεώνει τους χρήστες και για βασικές λειτουργίες

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση ανοίγοντας ένα DM με έναν άλλο χρήστη, επιλέγοντας το εικονίδιο του τηλεφώνου στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και διαλέγοντας μεταξύ κλήσης ήχου ή βίντεο.

Η πλατφόρμα X του Elon Musk δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την κυκλοφορία του νέου χαρακτηριστικού αν και πριν κάποιο καιρό είχε πει ότι θα έφερνε αυτή τη δυνατότητα. Η εταιρεία έκανε μια ανάρτηση που έλεγε “είστε έτοιμοι για αυτό…;” λίγο πριν αρχίσει να εμφανίζεται η ειδοποίηση στους χρήστες. Ο ιδιοκτήτης του X, Elon Musk, υπαινίσσεται εδώ και καιρό την προσθήκη κλήσεων στην πλατφόρμα, αφού στόχος τους είναι να κάνει το X μια “εφαρμογή για τα πάντα“. Ο Musk είπε πρόσφατα ότι η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη σε iOS, Android, Mac και PC, “χωρίς να απαιτείται αριθμός τηλεφώνου“.

Δείτε επίσης: X (Twitter): Μπορείτε να περιορίσετε τα replies, ώστε να σας απαντούν μόνο verified accounts

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν το X έχει κυκλοφορήσει σε όλους τη δυνατότητα για φωνητικές κλήσεις και βίντεο.

Η εισαγωγή ηχητικών και βίντεο κλήσεων αναβαθμίζει την πλατφόρμα και προσφέρει εκ νέου μια ποιοτική εμπειρία στους χρήστες της. Αυτή η προσθήκη έρχεται ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση για πιο άμεσες και διαδραστικές μορφές επικοινωνίας στον ψηφιακό κόσμο.

Η νέα λειτουργία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επικοινωνούν ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους, με απλότητα και αποτελεσματικότητα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και η εφαρμογή X να είναι εγκατεστημένη στην συσκευή. 

Δείτε επίσης: Το Twitter καταργεί το εργαλείο αναφοράς παραπληροφόρησης για τις εκλογές

Είναι σαφές πως η X ανανεώνεται και αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, επεκτείνοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής. Με αυτό το βήμα, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της για ποιότητα και διαρκή ανανέωση και φροντίζει ώστε οι χρήστες της να παραμένουν συνδεδεμένοι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. 

Πηγή: www.theverge.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS