ΑρχικήHow To7 Tips για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Samsung Galaxy Z Fold...

7 Tips για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Samsung Galaxy Z Fold 5

Αν αποκτήσατε το Samsung Galaxy Z Fold 5, είναι σημαντικό να αξιοποιήσετε τα χρήματά σας, εξερευνώντας όλες τις διαθέσιμες επιλογές και δυνατότητες που προσφέρει.

Samsung Galaxy Z Fold 5

1. Προσαρμόστε τις εφαρμογές πλήρους οθόνης

Δεν υπάρχει καμία εφαρμογή Android που έχει αναπτυχθεί για να τρέχει σε μια οθόνη τόσο μεγάλη όσο η οθόνη του Galaxy Z Fold 5. Κατά την εκτέλεση ορισμένων εφαρμογών, μπορεί να παρατηρηθούν μαύρες γραμμές στο πλάι. Ωστόσο, μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα ακολουθώντας αυτά τα βήματα: Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις, κατόπιν στις Εφαρμογές Εμφάνισης και Πλήρης οθόνης. Επιλέξτε μια εφαρμογή και ορίστε τον τρόπο προβολής που προτιμάτε. Επιλέξτε την επιλογή “Πλήρης οθόνη” αν δεν θέλετε να εμφανίζονται μαύρες γραμμές, αν και να σημειωθεί, ότι αυτό μπορεί να αλλοιώσει ορισμένες εφαρμογές.

Δείτε περισσότερα: Samsung Galaxy S23: Χακαρίστηκε δύο φορές από την πρώτη μέρα του Pwn2Own Toronto

2. Drag and Drop μεταξύ των εφαρμογών

Πατήστε παρατεταμένα μια εικόνα στο πρόγραμμα περιήγησής σας και σύρετέ την σε ένα email που δημιουργείτε στην άλλη πλευρά της οθόνης. Το σύστημα θα ενσωματώσει αυτόματα την εικόνα στο μήνυμα – δεν απαιτείται αντιγραφή, επικόλληση ή αποθήκευση.

3. Ανεβάστε τον πίνακα Flex

Η λειτουργία Flex είναι όταν κάνετε μια γωνία 90 μοιρών με το Z Fold 5, έτσι ώστε το ένα μισό να βρίσκεται επίπεδη σε μια επιφάνεια ενώ το άλλο στηρίζεται ίσια. Αυτό επιτρέπει σε ορισμένες εφαρμογές να εμφανίζουν διαφορετικό περιεχόμενο σε κάθε πλευρά. Δοκιμάστε να ανοίξετε την εφαρμογή Κάμερα για να το επιβεβαιώσετε.

Υπάρχει επίσης ο πίνακας Flex, που λειτουργεί με οποιαδήποτε εφαρμογή υποστηρίζει χρήση πολλών παραθύρων. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια, μεταβείτε στις Advanced Features (Προηγμένες λειτουργίες) > Lab (Εργαστήρια) > Flex mode panel (Πίνακας λειτουργίας ευέλικτης λειτουργίας) και ενεργοποιήστε τη λειτουργία.

4. Λάβετε περισσότερο περιεχόμενο στην οθόνη

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και από εκεί πηγαίνετε στη διάταξη Οθόνης και οθόνης και ζουμ. Αυτή η σελίδα σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος των γραμματοσειρών και άλλων στοιχείων στην οθόνη, επιτρέποντάς σας να έχετε περισσότερο περιεχόμενο στην οθόνη του Z Fold 5 ταυτόχρονα—είτε εργάζεστε σε μία εφαρμογή είτε σε πολλές.

5. Μεταβείτε ελεύθερα στο cover screen

Aν θέλετε να μεταφέρετε εφαρμογές απρόσκοπτα, ανοίξτε την Οθόνη από τις Ρυθμίσεις και στη συνέχεια, πατήστε Συνέχεια εφαρμογών στην εξώφυλλη οθόνη.

6. Αλλάξτε τον τρόπο λειτουργίας των πολλαπλών παραθύρων

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Z Fold 5 είναι η ευκολία με την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλές εφαρμογές και παράλληλα να τις διαχειριστείτε. Συνήθως, το Z Fold 5 αυτό το κάνει αυτόματα, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε κάποιες ρυθμίσεις μεταβαίνοντας στο μενού Ρυθμίσεις και στη συνέχεια στις Προηγμένες λειτουργίες και Πολλαπλά παράθυρα.

Samsung Galaxy Z Fold 5

Δείτε περισσότερα: Οι 9 καλύτερες θήκες για το Samsung Galaxy Z Fold 5

7. Προσαρμόστε το taskbar

Το taskbar στο κάτω μέρος της οθόνης είναι απαραίτητο για την πλοήγηση στο τηλέφωνο και στις εφαρμογές του. Βεβαιωθείτε ότι έχει ρυθμιστεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μέσω των Ρυθμίσεων, επιλέξτε Οθόνη και Taskbar για να καθορίσετε πόσες προσφάτως χρησιμοποιούμενες εφαρμογές θέλετε να εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης. Εάν θέλετε, μπορείτε να αποκρύψετε εντελώς το taskbar.

Πηγή: popsci.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS