ΑρχικήinetΤα Windows 11 αποκτούν νέο μείκτη ήχου στο Taskbar

Τα Windows 11 αποκτούν νέο μείκτη ήχου στο Taskbar

Το Granular volume mixing δεν είναι κάτι νέο για τα Windows. Ενώ τις περισσότερες φορές, ένα γρήγορο σάρωση του ρυθμιστικού έντασης κάνει το κόλπο, υπάρχουν ορισμένα σενάρια όπου μπορεί να θέλετε να συντονίσετε συγκεκριμένες εφαρμογές. Ευτυχώς, με την επόμενη ενημέρωση των Windows 11, αυτό θα γίνει ακόμα πιο εύκολο.

Η τελευταία έκδοση Insider των Windows 11, η έκδοση 23493, έχει προσθέσει έναν νέο μείκτη έντασης ενσωματωμένο απευθείας στα Quick Settings σας. Για να το ανακτήσετε, μπορείτε απλώς να το επιλέξετε από το μενού Quick Settings ή να χρησιμοποιήσετε τα Win + Control + V για να μεταβείτε κατευθείαν σε αυτό. Μόλις βρεθείτε εκεί, θα σας δώσει επιλογές για να επιλέξετε τη συσκευή εξόδου σας, να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις χωρικού ήχου και να ρυθμίσετε με μη αυτόματο τρόπο την καθολική ένταση του υπολογιστή σας ή να μειώσετε ή να αυξήσετε την ένταση ήχου ορισμένων εφαρμογών.

Ήταν δυνατό να προσαρμόσετε τον όγκο με τέτοιο τρόπο πριν, αλλά για να το κάνετε, έπρεπε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και να κάνετε τα πράγματα με μη αυτόματο τρόπο. Αυτό σας επιτρέπει να αλλάζετε γρήγορα την ένταση με τον τρόπο που θέλετε να την αλλάξετε απευθείας από το παράθυρο Γρήγορες ρυθμίσεις, χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις ή να κάνετε οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, η συντόμευση πληκτρολογίου το κάνει ακόμα πιο εύκολο.

Αν θέλετε να το ελέγξετε, είναι πλέον διαθέσιμο στην πιο πρόσφατη έκδοση Insider στον κλάδο προγραμματιστών — οι τακτικοί χρήστες θα πρέπει να περιμένουν μερικούς μήνες.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS