ΑρχικήgamingPokémon Company: Εγκαινιάζει το επίσημο forum και είναι ήδη εκτός ελέγχου

Pokémon Company: Εγκαινιάζει το επίσημο forum και είναι ήδη εκτός ελέγχου

Η Pokémon Company εγκαινίασε πρόσφατα τα επίσημα φόρουμ της κοινότητας στον ιστότοπό της, επιτρέποντας στους εκπαιδευτές να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα, να συζητούν για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τα Pokémon και ακόμη και να βοηθούν άλλα μέλη της κοινότητας.

Δείτε επίσης: Activision: Τα data των εργαζομένων φαίνεται να έγιναν leak σε hacking forum

Ενώ ακούγεται σαν ένας πολύ καλός τρόπος για να αλληλεπιδρούν οι εκπαιδευτές μεταξύ τους, τα φόρουμ χρειάζονται ήδη σοβαρή διαχείριση. Οι πίνακες αυτή τη στιγμή κατακλύζονται από όλα τα είδη των θεμάτων. Στην ενότητα “γενικά” υπάρχουν αναρτήσεις όπως “Ποιο Pokémon θα τρώγατε;” και άλλα πράγματα που δεν μπορούμε καν να επαναλάβουμε εδώ.

Ορισμένοι εκπαιδευτές αναφέρονται σε αυτό το λανσάρισμα του φόρουμ της κοινότητας ως “Miiverse 2.0”. Ευτυχώς, η συζήτηση φαίνεται να είναι πιο επίκαιρη σε άλλες περιοχές, όπως η ενότητα Trading Card Game.

Pokémon forum

Πρόταση: Discord: Ήρθαν τα Forum Channels για διευκόλυνση των χρηστών

Σύμφωνα με τους επίσημους κανόνες και τις κατευθυντήριες γραμμές του φόρουμ, ο πίνακας έχει σκοπό να ενθαρρύνει τους χρήστες να συνεισφέρουν με “θετικό τρόπο”. Επίσης, δεν εγκρίνεται η ” χυδαία γλώσσα ή τα ακατάλληλα θέματα” και αναφέρεται ότι το προσωπικό διατηρεί το δικαίωμα να λάβει πειθαρχικά μέτρα εάν τα άτομα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην κοινότητα.

Αν είστε αρκετά δραστήριοι για να συμμετάσχετε στη συζήτηση της κοινότητας στα φόρουμ Pokémon, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Pokémon Trainer Club.

Παρακάτω η επίσημη ανακοίνωση της Pokemon:

“Συνδεθείτε με άλλους Εκπαιδευτές συμμετέχοντας στη συζήτηση στο επίσημο φόρουμ της κοινότητας Pokémon! Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα, να συζητάτε για το ποιο είναι το αγαπημένο σας Pokémon και ακόμη και να βοηθάτε την κοινότητα στο σύνολό της, υποβάλλοντας αναφορές σφαλμάτων για το TCG Live ή το UNITE. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ειδικά φόρουμ για το TCG, το TCG Live και το Pokémon UNITE, καθώς και γενικά φόρουμ για όλα τα θέματα Pokémon – αν λοιπόν έχετε μια καυτή ερώτηση ή απλά θέλετε να συναντήσετε ομοϊδεάτες εκπαιδευτές, είναι το ιδανικό μέρος για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.”

Διαβάστε επίσης: Οι Meta, Microsoft και άλλοι σχηματίζουν το Metaverse Standards Forum

πηγή πληροφοριών:nintendolife.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS