ΑρχικήgamingPersona 5 Tactics, Persona 3 Remake: Διαρρέουν Trailers

Persona 5 Tactics, Persona 3 Remake: Διαρρέουν Trailers

Persona 3 Reload

Πριν από μια πιο επίσημη ανακοίνωση που πιθανότατα θα γινόταν μέσα στις επόμενες ημέρες, διέρρευσαν στο διαδίκτυο μερικά trailers για τα νέα παιχνίδια Persona. Βασικά, δεν διέρρευσαν καν, αλλά δημοσιεύτηκαν κατά λάθος στην αγγλόφωνη σελίδα της Atlus στο Instagram, γεγονός που τα καθιστά επίσημες διαρροές.

Δείτε επίσης: Persona 5: The Phantom X ανακοινώθηκε για iOS και Android

Το πρώτο είναι για ένα παιχνίδι που ονομάζεται Persona 5 Tactica, το οποίο παίρνει το RPG της Atlus και το μεταφέρει σε ένα turn-based tactical πεδίο μάχης, αλά Fire Emblem:

Το δεύτερο είναι ένα ολοκληρωμένο remake του Persona 3, που ονομάζεται Persona 3 Reload. Ξέρω, μόλις είχαμε μια επανέκδοση του Persona 3, αλλά αυτή ήταν η φορητή έκδοση- αυτό μοιάζει να ξαναφτιάχνει ολόκληρη την αρχική εμπειρία του Persona 3 χρησιμοποιώντας τεχνολογία επιπέδου Persona 5.

Πρόταση: Coca-Cola: Λανσάρει την πρώτη γεύση gaming, “Tastes Like XP”

Η ιστορία και οι χαρακτήρες του Persona 3 είναι μερικοί από τους πιο αγαπημένους της σειράς, και θεωρείται ως η πρώτη προσθήκη στα “μοντέρνα” παιχνίδια του franchise (τα παλαιότερα ήταν αρκετά διαφορετικά), αλλά μερικές από τις σχεδιαστικές αποφάσεις αυτού του παλαιότερου παιχνιδιού -κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2006- δεν έχουν εξελιχθεί καλά, ιδιαίτερα ο grindy πύργος του. Το Portable έκανε κάποιες αλλαγές εκεί, αλλά το αν το Reload θα κάνει και κάποιες πιο σύγχρονες προσαρμογές μένει να το δούμε, αφού αυτό είναι μόνο ένα τρέιλερ που διέρρευσε- η πλήρης ανακοίνωση με λεπτομέρειες για τέτοιου είδους πράγματα δεν έχει έρθει ακόμα.

Το τρέιλερ του Persona 5 Tactica αναφέρει ότι θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για Xbox (και Game Pass) και PC, ενώ το Persona 3 Reloaded θα κυκλοφορήσει στις “αρχές του 2024” για Xbox, PC και Cloud. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές είναι οι μόνες πλατφόρμες στις οποίες θα κυκλοφορήσουν, απλώς αυτά τα συγκεκριμένα τρέιλερ μπορεί να ήταν μέρος της παρουσίασης του Xbox στις 11 Ιουνίου. Οπότε μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι κάνουν αυτά και σε ποιες άλλες πλατφόρμες θα πάνε μετά από αυτό!

Διαβάστε επίσης:Pikmin 4: Νέο trailer αποκαλύπτει εξατομίκευση των χαρακτήρων

πηγή πληροφοριών:kotaku.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS