ΑρχικήinetXbox Game Pass Μαΐου: 7 ακόμα τίτλοι προστίθενται

Xbox Game Pass Μαΐου: 7 ακόμα τίτλοι προστίθενται

Xbox Game Pass

Ο Μάιος έχει ήδη φτάσει στα μισά του δρόμου, αλλά οι χρήστες του Xbox Game Pass θα έχουν πολλά να περιμένουν τον υπόλοιπο μήνα. Η υπηρεσία προσθέτει μια μεγάλη ποικιλία τίτλων τις επόμενες ημέρες και οι συνδρομητές δεν θα δυσκολευτούν να βρουν κάτι για να απολαύσουν. Τα πράγματα ξεκίνησαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με την κυκλοφορία του FIFA 23 σε κονσόλα και PC μέσω του EA Play και δεν θα υπάρξει μεγάλη αναμονή μεταξύ των κυκλοφοριών, καθώς η επόμενη κυκλοφορία θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαΐου.

Δείτε επίσης: Ένα από τα καλύτερα RPG έρχεται στο Xbox Game Pass

Ο πλήρης κατάλογος των τίτλων που έρχονται στο Game Pass αυτόν τον μήνα περιλαμβάνει:

  • Eastern Exorcist- May 18th, σε κονσόλα και PC
  • Ghostlore- May 18th, σε κονσόλα
  • Planet of Lana- May 23rd, σε κονσόλα και PC
  • Cassette Beasts- May 25th, σε κονσόλα
  • Massive Chalice- May 25th, σε cloud και κονσόλα
  • Railway Empire 2- May 25th, σε cloud, κονσόλα και PC
  • Chicory: A Colorful Tale- May 30th, σε κονσόλα και PC

Από αυτά τα παιχνίδια, δύο είναι day one κυκλοφορίες στο Xbox Game Pass: Planet of Lana και Railway Empire 2.

Πρόταση: Xbox Game Pass: Η προσφορά του $1 σταματάει

Το Planet of Lana περιγράφεται ως μια “κινηματογραφική περιπέτεια παζλ”, με πρωταγωνίστρια την πρωταγωνίστρια Lana και τη μικρή σύντροφό της, τη Mui. Το παιχνίδι διαθέτει πανέμορφα γραφικά ζωγραφισμένα στο χέρι και οι παίκτες θα αναλάβουν να εξερευνήσουν έναν μυστηριώδη πλανήτη. Εν τω μεταξύ, το Railway Empire 2 είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης που αναθέτει στους παίκτες να δημιουργήσουν τη δική τους σιδηροδρομική εταιρεία που θα μπορεί να νικήσει τον ανταγωνισμό.

Ενώ και οι δύο αυτοί τίτλοι δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα σε καμία πλατφόρμα, το Cassette Beasts είναι ένας τίτλος που ήταν διαθέσιμος στο Xbox Game Pass για PC. Το RPG ανοιχτού κόσμου έχει προκαλέσει παρομοιάσεις με το franchise Pokemon και οι κριτικές ήταν εξαιρετικά θετικές από την πρώτη στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του. Ευτυχώς, οι fans της κονσόλας θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να δουν τι έχει να προσφέρει το παιχνίδι! Μιλώντας για αναγνωρισμένα από τους κριτικούς παιχνίδια, το Chicory: A Colorful Tale είναι ένας άλλος τίτλος που έχει αποσπάσει πολλούς επαίνους από την κυκλοφορία του το 2021. Στις 30 Μαΐου δεν θα γίνει μόνο το ντεμπούτο του παιχνιδιού στο Game Pass, αλλά και στις πλατφόρμες του Xbox γενικότερα.

Διαβάστε επίσης: Το λανσάρισμα του Redfall στο Xbox Game Pass είναι τρομαχτικό

πηγή πληροφοριών: comicbook.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS