ΑρχικήinetTile for Cats: Το αξεσουάρ που σας βοηθά να παρακολουθείτε τη γάτα...

Tile for Cats: Το αξεσουάρ που σας βοηθά να παρακολουθείτε τη γάτα σας

Η Tile, γνωστή για τους ιχνηλάτες τύπου AirTag που βοηθούν στον εντοπισμό χαμένων αντικειμένων, μπορεί τώρα να βρει και κάτι που χάνεται επίτηδες, τη γάτα σας. Ο ανιχνευτής Tile for Cats, που κοστίζει $40 από το Life360, είναι μια τροποποιημένη έκδοση του αυτοκόλλητου Tile με προσάρτημα σιλικόνης και εύρος Bluetooth 76 μέτρων. Η ιδέα είναι να σας κρατά ενήμερους ότι η γάτα σας βρίσκεται κάπου στο σπίτι και στη συνέχεια να σας βοηθήσει να καταλάβετε πού ακριβώς κρύβεται αυτό το ύπουλο πλάσμα.

Δείτε επίσης: AirTag “έσωσε” σκύλο που παρασύρθηκε λόγω πλημμύρας

Tile for Cats

Η μπαταρία του Tile for Cats διαρκεί για τουλάχιστον τρία χρόνια και μπορείτε εύκολα να αντικαταστήσετε το αυτοκόλλητο. Προσφέρει ακόμη και ενσωμάτωση βοηθού AI με Siri, Alexa και Google Assistant, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε το χνουδωτό σας φίλο με μια φωνητική εντολή.

Στην τιμή των 40 $, λαμβάνετε ένα αυτοκόλλητο Tile και ένα εξάρτημα που είναι συμβατό με τα περισσότερα περιλαίμια για γάτες, συμπεριλαμβανομένων των περιλαίμιων ασφαλείας. Το εξάρτημα μπορεί να τεντωθεί έως και 1,7 φορές χωρίς να σπάσει και είναι ανθεκτικό στο νερό, επομένως θα συνεχίσει να λειτουργεί ακόμα κι αν βραχεί με μερικές σταγόνες.

Δείτε ακόμα: Google: Θα λανσάρει τεχνολογία τύπου Apple AirTag;
γάτα αξεσουάρ

Το Tile for Cats είναι ο πρώτος ιχνηλάτης κατοικίδιων της Life360, αν και η εταιρεία ήδη διαφήμιζε ήδη τα κανονικά Tile Trackers για τον ίδιο σκοπό. Ωστόσο, έχει σχεδιαστεί μόνο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, λόγω της περιορισμένης εμβέλειας. Εάν ανησυχείτε μήπως χαθεί το κατοικίδιο ζώο σας έξω, θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιήσετε έναν αποκλειστικό ιχνηλάτη κατοικίδιων ζώων, που συνήθως κοστίζει περίπου 100 $ συν ένα τέλος συνδρομής.

Δείτε επίσης: Η Apple δίνει λεπτομέρειες για την ενημέρωση Firmware των AirTag

Βρείτε το σωστό Tile για τα πράγματα που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Συνδέστε το σε αποσκευές, ρούχα, ηλεκτρονικά είδη, ποδήλατα, αυτοκίνητα και άλλα. Βρείτε χαμένα αντικείμενα κοντά και μακριά με τα Tile Tracker και τη δωρεάν εφαρμογή Tile. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα πρόγραμμα Premium για να παρακολουθείτε τα πράγματά σας, ώστε να μην χάνετε τίποτα. Και με το Protect, εάν πραγματικά κάτι χαθεί, μπορείτε να αποζημιωθείτε.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS