ΑρχικήinetΤο Pixel 7a θα κυκλοφορήσει και σε γαλάζιο χρώμα;

Το Pixel 7a θα κυκλοφορήσει και σε γαλάζιο χρώμα;

Το Pixel 7a της Google αναμένεται να φτάσει στο Google I/O σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα και τώρα το τηλέφωνο έχει διαρρεύσει σε επίσημες εικόνες.

Δείτε επίσης: Το Android 13 QPR3 Beta 1 κυκλοφορεί σε συσκευές Pixel

Pixel 7a

Το Pixel 7a δεν είναι μια συσκευή που καλύπτεται ακριβώς από μυστήριο, αλλά δεν έχει εμφανιστεί σε πολλές εικόνες μέχρι στιγμής. Το MySmartPrice και το @OnLeaks δημοσίευσαν σήμερα αρκετές εικόνες του Pixel 7a που δείχνουν τη συσκευή από πολλές γωνίες σε κάτι που φαίνεται να είναι επίσημες αποδόσεις της συσκευής που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για μάρκετινγκ και άλλους σκοπούς.

Δείτε επίσης: Ελάττωμα Google Pixel επέτρεπε την ανάκτηση cropped εικόνων

Παρά το γεγονός ότι αυτές οι απεικονίσεις δεν μας δίνουν καμία πληροφορία αυτή τη στιγμή για το τι υπάρχει στο εσωτερικό του Pixel 7a, εξακολουθούν να αποκαλύπτουν μια συσκευή με αλάνθαστη ομοιότητα με τον προκάτοχό της. Ο σχεδιασμός των πλαισίων της οθόνης είναι ίδιος με αυτόν που συναντάμε στο Pixel 6a και έχει επίσης τροποποιηθεί σε δύο δευτερεύουσες πτυχές: συγκεκριμένα, υπάρχει μια χαμηλότερη μπάρα κάμερας που ταιριάζει ακριβώς με αυτή που βλέπουμε και στις δύο εκδόσεις του Pixel 7 – κυρίως έχοντας μια μεταλλική αποκοπή για τη μονάδα της κάμεράς του. Όπως είχαμε ήδη αναφέρει, αυτή η νέα μπάρα θα είναι εξοπλισμένη με έναν βελτιωμένο πρωτεύοντα αισθητήρα. Επιπλέον, φαίνεται ότι αυτή η μεταλλική λωρίδα θα έχει ένα ματ φινίρισμα παρόμοιο με αυτό που εμφανίζεται μαζί με το μοντέλο των 599 δολαρίων -Pixel 7.

Το πιο αξιοσημείωτο είναι η γαλάζια απόχρωση που δεν έχουμε δει ακόμα. Αυτό το χρώμα αναφέρθηκε αρχικά νωρίτερα φέτος μαζί με νέες παραλλαγές των Pixel Buds και τώρα είναι εδώ!

Επίσης επιστρέφουν, και οι κλασσικές παραλλαγές (λευκό και μαύρο), αν και το μαύρο χρώμα έχει μια πολύ πιο ανοιχτή απόχρωση αυτή τη φορά.

Δείτε επίσης: Pixel Watch: Νέα ενημέρωση επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε ακόμα και με άδεια μπαταρία

Μια συναρπαστική προσθήκη είναι το πλαίσιο αυτής της συσκευής, το οποίο μπορεί να εμφανιστεί σε διαφορετική απόχρωση ανάλογα με την παραλλαγή χρώματος που θα επιλέξετε. Ομοίως με το Pixel 6a, υπάρχουν ζώνες κεραίας κατά μήκος του πλαισίου που παρέχουν απόδειξη ότι είναι κατασκευασμένο από μέταλλο – κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο κομψά!

Το επαναστατικό Pixel 7a είναι προετοιμασμένο να επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση και να έρχεται με το πιο πρόσφατο chipset Tensor G2 της Google, μαζί με βελτιωμένες κάμερες. Αν και οι λεπτομέρειες τιμολόγησης δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, εικάζεται ότι το τηλέφωνο θα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS