ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε ‘Create a Radio’ στο YouTube Music

Πώς να κάνετε ‘Create a Radio’ στο YouTube Music

Το Create a Radio του YouTube Music είναι μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες της εφαρμογής να δημιουργήσουν έναν εξατομικευμένο ραδιοφωνικό σταθμό με βάση μια επιλογή καλλιτεχνών και είδος μουσικής.

Create a Radio YouTube Music

Δείτε επίσης: YouTube: Τέλος οι overlay διαφημίσεις από τον επόμενο μήνα

Η δυνατότητα είναι παρόμοια με τη λειτουργία Ραδιόφωνο με συγκεκριμένους τρόπους. Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν ένα ραδιόφωνο επιλέγοντας έναν καλλιτέχνη ή άλμπουμ στην εφαρμογή YouTube Music. Μπορούν να κάνουν κλικ στο εικονίδιο “τρεις κουκκίδες” που βρίσκεται δίπλα στο τραγούδι ή το άλμπουμ και να επιλέξουν την επιλογή ‘Create a Radio’.

Αυτό θα δημιουργήσει έναν ραδιοφωνικό σταθμό με έναν αριθμό τραγουδιών που είναι παρόμοια με το επιλεγμένο κομμάτι ή άλμπουμ. Ο ραδιοφωνικός σταθμός θα συνεχίσει να παίζει νέα τραγούδια με βάση το ιστορικό ακρόασης των χρηστών και το συγκεκριμένο τραγούδι ή καλλιτέχνη που επέλεξαν, δημιουργώντας μια λίστα αναπαραγωγής προσαρμοσμένη στις μουσικές προτιμήσεις τους.

Ωστόσο, η δυνατότητα Δημιουργία ραδιοφώνου δημιουργεί μια εξατομικευμένη λίστα αναπαραγωγής που περιέχει τραγούδια από καλλιτέχνες που έχετε επιλέξει. Βασικά σας επιτρέπει να συντονίσετε τη μουσική σας, να επεξεργαστείτε τη λίστα με ένα κουμπί “Συντονισμός” και να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε καλλιτέχνες.

Δείτε επίσης: YouTube: Βίντεο που έχουν δημιουργηθεί με AI διανέμουν infostealer malware

Συνολικά, το Create a Radio είναι μια χρήσιμη δυνατότητα για την ανακάλυψη νέας μουσικής που ευθυγραμμίζεται με τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας.

Η δημιουργία ενός ραδιοφωνικού σταθμού στο YouTube Music είναι μια εύκολη διαδικασία:

  1. Ανοίξτε το YouTube Music στο Android smartphone ή στο iPhone σας
  2. Κάντε scroll προς τα κάτω για να εντοπίσετε την επιλογή ‘Create a radio’ που θα επισημαίνεται ως ‘Your Music Tuner’.
  3. Μετά το πάτημα, θα εμφανιστεί ένα πλέγμα καλλιτεχνών που θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν έως και 30 καλλιτέχνες κάθε φορά.
  4. Αφού επιλεγεί, επιλέξτε εάν το ‘Song selection’ ή το ‘frequency of those artists’  θα πρέπει να είναι, Familiar, Blend ή Discover.
  5. Το YouTube Music προσφέρει επίσης “Φίλτρα” όπως Δημοφιλή, Deep cuts και Νέες κυκλοφορίες, Pump-up, Chill, Upbeat, Downbeat και Focus.
  6. Πατήστε «Τέλος» και θα δημιουργηθεί ο ραδιοφωνικός σταθμός με τραγούδια που βασίζονται στα ενδιαφέροντά σας.

Μπορείτε επίσης να επιδοκιμάζετε ή να αποδοκιμάζετε τραγούδια στον ραδιοφωνικό σταθμό για να δώσετε σχόλια στο YouTube Music σχετικά με τον τύπο μουσικής που σας αρέσει ή δεν σας αρέσει, κάτι που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο τη λίστα αναπαραγωγής. Επιπλέον, μπορείτε να παραλείψετε έναν ορισμένο αριθμό τραγουδιών ανά ώρα ή να αποθηκεύσετε τραγούδια στη βιβλιοθήκη ή στις λίστες αναπαραγωγής σας.

Πηγή πληροφοριών: gadgetsnow.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS