ΑρχικήTop PicksGodeal24 Valentine's Day Sale: Γνήσια Windows 10 με €7.25

Godeal24 Valentine’s Day Sale: Γνήσια Windows 10 με €7.25

Godeal24 Valentine’s Day Sale: Αποκτήστε γνήσια Windows 10 με €7.25 και Windows 11 Pro από 9.79 μόνο!

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι σταμάτησε τις ψηφιακές λήψεις του λειτουργικού συστήματος Windows 10 στις 31 Ιανουαρίου 2023. Αυτό σημαίνει ότι η Microsoft δεν πουλάει επίσημα πλέον digital licenses για τα Windows 10 και συνιστά στους χρήστες να μεταβούν στο νεότερο λειτουργικό σύστημα Windows 11. Τα Windows 11 κυκλοφόρησαν στις 5 Οκτωβρίου 2021. Το λειτουργικό σύστημα προσφέρει πολλές καινοτόμες λειτουργίες, περιλαμβάνει μια νέα έκδοση του μενού έναρξης κ.λπ., υποστηρίζει ένα μικτό περιβάλλον εργασίας που ταιριάζει με τους χρόνους και εστιάζει στο να προσφέρει στους τελικούς χρήστες μια ευέλικτη και μεταβλητή εμπειρία και καλύτερο work efficiency.

Δείτε επίσης: Χάκερ διεισδύουν σε συσκευές Windows μέσω επιθέσεων Sliver και BYOVD

Πού μπορείτε να αγοράσετε φθηνά γνήσια Windows 11 Pro ή Windows 11 Home;

Το Godeal24 προσφέρει εκπτώσεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (Valentine’s Day Sale), με τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε γνήσια Windows 11 Pro μόνο με 10,25 € και αν αγοράσετε περισσότερα από ένα, μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο οικονομικό πακέτο Windows 11 Pro 5PCs, Windows 11 Pro με 9,79 €/ PC! Τα Windows 11 Home μπορείτε να τα βρείτε στην τιμή των 9,45€/ PC! Εάν οι χρήστες εξακολουθούν να θέλουν να αγοράσουν ένα digital license του λειτουργικού συστήματος Windows 10, μπορούν να το κάνουν μέσω third-party channels. Η ελάχιστη τιμή για τα Windows 10 είναι μόνο 6,12€/ PC! Αν και το λειτουργικό σύστημα Windows 10 θα συνεχίσει να υποστηρίζει ενημερώσεις ασφαλείας μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2025, είναι καλύτερο να γίνει αναβάθμιση στα Windows 11 το συντομότερο δυνατό, εάν ο υπολογιστής σας πληροί τις προϋποθέσεις!

Godeal24 Windows 10 Windows 11

Εκπτώσεις περιορισμένου χρόνου: Ειδική προσφορά για Windows OS

Τα Windows 10 με μόνο 6.12€/PC!

Γνήσια Windows 11 Pro από 9.79€!

Godeal24 Hot Sale! Microsoft Office στην καλύτερη τιμή!

Έκπτωση 62% σε πακέτα και άλλα MS Office (κωδικός κουπονιού “SGO62“)

>>> Get More

Godeal24: MS Office for MAC

Έκπτωση έως και 50% σε περισσότερα Windows! (κωδικός κουπονιού “SGO50“)

>>> Get More

Godeal24: Περισσότερα PC tools στην καλύτερη τιμή!

Get More Tools>>>

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε το preview update Windows 11 KB5022360 με 15 βελτιώσεις

Godeal24 Valentine Day Sale

Το Godeal24 είναι μεταπωλητής Microsoft licenses και λογισμικού ασφάλειας πληροφορικής, που σας επιτρέπει να αγοράζετε λειτουργικά συστήματα Windows και MS Office σε μειωμένες τιμές, καθώς και χρήσιμα computer tools όπως η σειρά IOBIT, Ashampoo software, Disk Drill και πολλά άλλα. Εξοικονομήστε έως και 90%! Τα licenses είναι 100% αυθεντικά. Το Godeal24 γνωρίζει το “ιστορικό” κάθε license που πουλάει και οι χρήστες μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν χωρίς κανένα πρόβλημα. Για το λόγο αυτό, τα licenses που μπορούν να αγοραστούν στο Godeal24 είναι “lifetime”, δηλαδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς περιορισμούς: το λειτουργικό σύστημα θα ενημερώνεται και θα υποστηρίζεται από τη Microsoft για όλη τη διάρκεια ζωής του.

Δείτε επίσης: Τρέξτε το Command Prompt ως διαχειριστής στα Windows 11 και 10

Η αξιοπιστία του Godeal24 αντικατοπτρίζεται πλήρως στην καλή διαδικτυακή φήμη που απολαμβάνει και στις πολλές θετικές κριτικές στο TrustPilot, όπου η εταιρεία βαθμολογείται ως “εξαιρετική” στο 98% των κριτικών. Αυτό οφείλεται στην ποιότητα της εμπειρίας αγορών και στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει το κατάστημα: εκτός από τη δυνατότητα επιλογής από πολλά original προϊόντα με εκπτώσεις έως και 90%, η ψηφιακή παράδοση θα σας επιτρέψει να λάβετε το λογισμικό σας απευθείας στη διεύθυνση email σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από την αγορά. Είναι μια πολύ βολική μέθοδος παράδοσης για τον αγοραστή.

Το Godeal24 υπόσχεται ότι προσφέρει 24/7 επαγγελματική τεχνική υποστήριξη και ισόβια εξυπηρέτηση μετά την πώληση και ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν χωρίς προβλήματα!

Επικοινωνήστε με το Godeal24: service@godeal24.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS