ΑρχικήinetApple: Γνωρίστε την επόμενη γενιά λειτουργιών για iPhone και iPad

Apple: Γνωρίστε την επόμενη γενιά λειτουργιών για iPhone και iPad

Οι φήμες ήδη οργιάζουν για το iOS 17, ωστόσο υπάρχουν ακόμα μερικά χαρακτηριστικά που η Apple έχει ανακοινώσει αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει για τους χρήστες iPhone και iPad. Οι τελευταίες λειτουργίες Apple Pay και Apple Card έρχονται σύντομα, καθώς και ενημερώσεις στο Safari που θα σας προσφέρουν μια ανώτερη εμπειρία. Ας εμβαθύνουμε και ας δούμε όλες τις λειτουργίες που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει για iPhone και iPad.

Δείτε επίσης: Android 13 QPR1: Εντοπίστηκαν κάποιες κρυφές λειτουργίες

Apple

Apple Pay Later

Το Apple Pay Later εντάσσεται στις τάξεις άλλων παρόχων υπηρεσιών “αγοράζω τώρα, πληρώνω αργότερα”, όπως η Affirm και η Klarna, οι οποίες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτής της πρόσφατης τάσης σύγχρονων πληρωμών. Η Apple, από την άλλη πλευρά, διαβεβαιώνει ότι η πλατφόρμα της θα είναι “αδιάλειπτη και αξιόπιστη”, ενώ θα ενσωματωθεί στο Apple Wallet με μηδενικό κόστος.

Apple Card Savings Account

Με το Apple Card Savings Account, μπορείτε να αποθηκεύετε άνετα τις ανταμοιβές Daily Cash με αυτόματες καταθέσεις χωρίς κόπο. Με την ενσωμάτωση με το Apple Wallet, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την ανάπτυξη και το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, ακόμη και να κάνετε βολικές καταθέσεις από έναν συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό.

Next-generation CarPlay

Η νέα διεπαφή CarPlay είναι μια τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με την παρούσα έκδοση. Αυτή η τεχνολογία αιχμής θα φέρει επανάσταση στην ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο, επιτρέποντας την υποστήριξη πολλαπλών οθονών και παρέχοντας μια ολοκληρωμένη σύνδεση με το υλικό του αυτοκινήτου σας. Με άλλα λόγια, αυτός ο νέος σχεδιασμός CarPlay μπορεί να αντικαταστήσει τις ψηφιακές διεπαφές του κατασκευαστή.

Δείτε ακόμα: Google Chrome: 2 Νέες λειτουργίες για καλύτερη απόδοση!

λειτουργίες

Apple Music Classical

Παρόλο που αυτή η λειτουργία δεν ανακοινώθηκε για το iOS 16, η Apple είχε δηλώσει προηγουμένως ότι θα γινόταν διαθέσιμη το 2022. Δυστυχώς, όμως, αυτό το χρονοδιάγραμμα έχει παρέλθει και η λειτουργία δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Το 2021, η Apple εξαγόρασε την υπηρεσία streaming κλασικής μουσικής Primephonic και την αφαίρεσε γρήγορα από το App Store, ενσωματώνοντας το περιεχόμενό της στη δική της εφαρμογή Music.

Web push notifications

Παρά το γεγονός ότι οι ειδοποιήσεις ιστού του Safari είναι άμεσα διαθέσιμες σε Mac εδώ και αρκετά χρόνια, η υποστήριξη δεν έχει ακόμη προστεθεί στα iPhones και iPads. Η Jen Simmons, μια Apple Evangelist από την ομάδα Web Developer Experience της εταιρείας, αναφέρθηκε σε αυτή τη λειτουργία με μια δημοσίευση στο Mastodon. Η Apple ανακοίνωσε ότι η υποστήριξη των ειδοποιήσεων ιστού στο iPhone και το iPadOS θα φτάσει το 2023. Μέχρι στιγμής, οι beta του iOS 16 δεν έχουν ακόμη συμπεριλάβει αυτή τη λειτουργία.

New Home architecture

Τον Οκτώβριο, η Apple παρουσίασε το iOS 16.2 με μια προηγμένη αρχιτεκτονική opt-in για το HomeKit για να βελτιώσει την απόδοση και την αξιοπιστία των οικιακών αξεσουάρ σας. Όπως αποδείχθηκε, η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική από την αναμενόμενη – αντί να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών, η νέα αρχιτεκτονική είχε σοβαρότατα επιζήμιο αντίκτυπο σε πολλούς που επέλεξαν να τη χρησιμοποιήσουν.

Δείτε επίσης: watchOS 9.2 Beta: Φέρνει νέες λειτουργίες για όσους αθλούνται

iMessage Contact Key Verification

Τέλος, για να ενισχύσει την ασφάλεια και το απόρρητο των χρηστών της, η Apple αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει φέτος ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό. Η Επαλήθευση κλειδιού επαφής iMessage δημιουργήθηκε για να παρέχει βέλτιστη προστασία σε όσους κινδυνεύουν από έκτακτες ψηφιακές απειλές, όπως δημοσιογράφους, ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μέλη κυβερνήσεων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS