ΑρχικήsecurityΣφάλμα σε συσκευές Apple προκαλεί κατάρρευση του Safari όταν πληκτρολογούνται ορισμένα γράμματα

Σφάλμα σε συσκευές Apple προκαλεί κατάρρευση του Safari όταν πληκτρολογούνται ορισμένα γράμματα

Ένα νέο, παράξενο σφάλμα ταλαιπωρεί ορισμένους χρήστες iPhone και iPad, εμποδίζοντας την ικανότητά τους να αναζητούν συγκεκριμένες λέξεις και χαρακτήρες χρησιμοποιώντας το Safari. Πολλοί χρήστες του iOS 16 χρησιμοποίησαν το Twitter για να εκφράσουν τα παράπονά τους και να μοιραστούν screenshots που δείχνουν τα ακριβή προβλήματα. Εξακολουθεί να μην είναι σαφές τι ακριβώς προκαλεί αυτό το πρόβλημα.

Δείτε επίσης: macOS: Πώς να κοινοποίησετε τα Tab Groups στο Safari;
Safari

Αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται όταν πληκτρολογήσετε συγκεκριμένα γράμματα ενώ χρησιμοποιείτε τη γραμμή διευθύνσεων στο Safari, με την εφαρμογή να καταρρέει αμέσως. Αυτό το σφάλμα σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε την αναζήτησή σας ή να ολοκληρώσετε την εισαγωγή της διεύθυνσης URL του ιστότοπου που θέλετε να επισκεφθείτε. Αυτό το σφάλμα του iOS 16 επηρεάζει όλες τις εκδόσεις του λογισμικού. Περιέργως, οι χρήστες iPhone σε συγκεκριμένες χώρες δεν φαίνεται να επηρεάζονται τόσο πολύ.

Σύμφωνα με το MacRumors, μερικές από τις λέξεις και τις αναζητήσεις που οδηγούν σε αυτό το πρόβλημα είναι “tar”, “bes”, “wal”, “wel”, “old”, “sta” και “pla”. Δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που μπορεί να προκαλέσουν μια συντριβή, οπότε είναι αδύνατο να πούμε με βεβαιότητα τι προκαλεί το πρόβλημα.

Δείτε ακόμα: Microsoft Edge: Δεύτερος πιο δημοφιλής desktop browser-Εκτοπίζει Safari

Είναι πιθανό ότι αυτό προκαλείται από ένα σφάλμα απόδοσης κειμένου που επηρεάζει τα προτεινόμενα αποτελέσματα που εμφανίζονται στο Safari όταν αρχίζετε να πληκτρολογείτε. Οι αναφορές για το πρόβλημα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά αργά το βράδυ της Κυριακής ή νωρίς το πρωί της Δευτέρας, υποδεικνύοντας κάποιο σφάλμα από την πλευρά του διακομιστή. Αυτό σημαίνει ότι η Apple θα μπορέσει να διορθώσει το πρόβλημα χωρίς να χρειαστεί να κυκλοφορήσει ξεχωριστή ενημέρωση λογισμικού.

Apple

Η τρέχουσα λύση είναι να επισκεφθείτε το Google στο Safari και ναο λοκληρώσετε την αναζήτησή σας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Το Safari είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού που κατασκευάζεται από την Apple και είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης σε όλες τις συσκευές της. Είναι επίσης διαθέσιμο για Windows και Android. Το Safari κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2003 και από τότε ενημερώνεται τακτικά.

Δείτε επίσης: Safari για Mac: Πώς να δεις τους αποθηκευμένους αριθμούς πιστωτικών καρτών

Το Safari είναι γνωστό για την ταχύτητα και την απλότητά του. Χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια από άλλα προγράμματα περιήγησης και διαθέτει ενσωματωμένα εργαλεία που διευκολύνουν την εύρεση και την κοινή χρήση πληροφοριών. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένες λειτουργίες απορρήτου που βοηθούν στην προστασία της διαδικτυακής σας δραστηριότητας από την παρακολούθηση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS