ΑρχικήinetΗ Arlo σταματάει την υποστήριξη σε κάποιες κάμερες ασφαλείας!

Η Arlo σταματάει την υποστήριξη σε κάποιες κάμερες ασφαλείας!

Η Arlo κυκλοφορεί μερικές από τις κάμερες οικιακής ασφάλειας με την υψηλότερη βαθμολογία στην αγορά και οι νεότερες εκδόσεις της ξεπερνούν τους αντιπάλους της σε διάφορες βασικές κατηγορίες. Δυστυχώς, η τρέχουσα στρατηγική αυτής της εταιρείας απέναντι στα προϋπάρχοντα μοντέλα της ενδέχεται να μην τύχει καλής υποδοχής από τους πιστούς χρήστες. Πρόσφατα η Arlo ενημέρωσε τους πελάτες της ότι σε λίγους μήνες δύο από τα παλαιότερα συστήματα καμερών της θα πάψουν να υποστηρίζονται – παρόλο που οι κάμερες αυτές δεν είναι παλιές!

Arlo κάμερες ασφαλείας

Οι δημοφιλείς κάμερες ασφαλείας, η Arlo Gen 3 (VMC3030) και η Arlo Pro πρώτης γενιάς (VMC4030), σε λίγους μήνες δεν θα λαμβάνουν καμία υποστήριξη. Ξεκινώντας από την 1η Απριλίου, αυτά τα δύο μοντέλα δεν θα λαμβάνουν πλέον καμία υποστήριξη – οπότε αν εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε μία από αυτές, τώρα είναι η ευκαιρία σας να αρχίσετε να ψάχνετε για έναν ποιοτικό αντικαταστάτη!

Δείτε επίσης: Η Google φέρνει ένα web view σε όλες τις κάμερες Nest

Εάν έχετε οποιαδήποτε από αυτές τις δύο κάμερες, τότε η πρόσβαση στην 7ήμερη αποθήκευση στο cloud και οι ειδοποιήσεις μέσω email δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες για την Arlo Pro ή την Gen 3. Επιπλέον, αν είστε επί του παρόντος συνδρομητής στο Arlo Secure, τα βίντεο εγγραφής μπορούν να αποθηκευτούν στο διαδίκτυο, αλλά χωρίς τις νεότερες λειτουργίες που το συνοδεύουν. Ωστόσο, μην ανησυχείτε, καθώς λειτουργίες όπως το live-stream video και οι ειδοποιήσεις κίνησης θα συνεχίσουν να λειτουργούν.

Τα συστήματα οικιακής ασφάλειας είναι συνήθως σχεδιασμένα για μακροχρόνια χρήση και αυτές οι δύο κάμερες Arlo σίγουρα δεν είναι κοντά στο τέλος της ζωής τους: η Arlo Gen 3 και η Arlo Pro είναι μόλις 8 και 6 ετών, αντίστοιχα. Παρά αυτή τη μακροβιότητα, η Arlo ωθεί τους πελάτες να αναβαθμίσουν τα συστήματα ασφαλείας τους, προκειμένου να επωφεληθούν από τα νεότερα μοντέλα της.

Δείτε επίσης: Πώς να ελέγξετε τις κάμερες ασφαλείας με την Amazon Alexa;

Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, η πολιτική End of Life (PDF) της εταιρείας πρόκειται να καταργήσει ακόμη περισσότερα προϊόντα την 1η Ιανουαρίου 2024. Τα προϊόντα που επηρεάζονται είναι τα Arlo Baby, Pro 2 Q, Q+, Lights και Audio Doorbell – όλα δεν θα υποστηρίζονται πλέον από εκείνη την ημερομηνία και μετά.

Δείτε επίσης: InvisDefense: O αόρατος μανδύας που σας κρύβει από τις κάμερες

Αν είστε ανάμεσα στους πολλούς χρήστες που θέλουν να ξεφύγουν από την Arlo, υπάρχει πληθώρα καμερών ασφαλείας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου που μπορούν να αποτελέσουν φανταστικούς αντικαταστάτες! Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για να αλλάξετε το σύστημα παρακολούθησης του σπιτιού σας.

Ένα από τα πιο προφανή οφέλη από την εγκατάσταση καμερών ασφαλείας είναι ότι μπορούν να λειτουργήσουν αποτρεπτικά για τους πιθανούς εγκληματίες. Η παρουσία καμερών ασφαλείας καθιστά σαφές ότι η ιδιοκτησία σας παρακολουθείται και αυξάνει την πιθανότητα ότι τυχόν επίδοξοι εγκληματίες θα αποφύγουν την προσπάθεια διάρρηξης ή διάπραξης άλλων εγκλημάτων στην ιδιοκτησία σας. Έρευνες έχουν μάλιστα δείξει ότι οι περιοχές με ορατά συστήματα καμερών ασφαλείας εμφανίζουν χαμηλότερα επίπεδα εγκληματικότητας από εκείνες που δεν διαθέτουν συστήματα παρακολούθησης.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS