ΑρχικήinetΤο Gmail όπως το γνωρίζαμε έχει χαθεί για πάντα

Το Gmail όπως το γνωρίζαμε έχει χαθεί για πάντα

Πέρυσι, η Google έδωσε στο Gmail ένα πολυπόθητο λίφτινγκ, επεκτείνοντας το μέγεθος των πλευρικών γραμμών και των κουμπιών, προσθέτοντας παράλληλα ορισμένες νέες λειτουργίες. Αν και είχατε πάντα την επιλογή να παραμείνετε στον παλιό σχεδιασμό, αυτό τώρα αλλάζει.

Δείτε επίσης: Το Gmail αποκτά λειτουργία “package tracking”

Gmail

Η Google ανακοίνωσε ότι ο νέος σχεδιασμός του Gmail θα είναι η μόνιμη εμφάνιση για όλους τους χρήστες, χωρίς δυνατότητα επιστροφής στην παλιά “αρχική προβολή”. Ο νέος σχεδιασμός θα είναι διαθέσιμος για όλους τους λογαριασμούς από τις 8 Νοεμβρίου, αλλά η αλλαγή ενδέχεται να μην τεθεί σε ισχύ πριν από τα τέλη Νοεμβρίου 2022 ή τις αρχές Δεκεμβρίου.

Ο νέος σχεδιασμός του Gmail είναι ένα one-stop shop για όλα τα εργαλεία επικοινωνίας και τις πλατφόρμες παραγωγικότητας της Google. Η αριστερή πλαϊνή μπάρα των Google Chat, Spaces και Meet περιέχει ένα κουμπί “Σύνταξη” που διευκολύνει την έναρξη νέων συνομιλιών. Η δεξιά πλαϊνή μπάρα περιέχει χρήσιμες συντομεύσεις για το Ημερολόγιο Google, τις Εργασίες και άλλες εφαρμογές – όπως ακριβώς και πριν! Εκτός από τη στρογγυλοποίηση των περισσότερων γωνιών και την αλλαγή των χρωματικών επιλογών, η Google αφαίρεσε επίσης το παλιό Google Hangouts από την πλευρική γραμμή.

Δείτε ακόμα: Gmail: Πώς να αρχειοθετήσετε ή να διαγράψετε αυτόματα παλιά emails;

Η νεότερη ενημέρωση του Gmail δεν διαφέρει πολύ από την προηγούμενη, οπότε οι χρήστες δεν είναι πιθανό να απογοητευτούν από την αλλαγή. Παρόλα αυτά, μερικοί άνθρωποι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, κυρίως λόγω των κουμπιών Chat και Spaces που είναι πάντα ορατά είτε χρησιμοποιείτε είτε όχι αυτές τις λειτουργίες.

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε αρχειοθετημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail

Το Gmail είναι μια από τις πιο δημοφιλής υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υπάρχουν και παρέχεται από την Google. Έχει πάνω από 1,5 δισεκατομμύριο χρήστες από το 2019 και αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς. Το Gmail διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που προσελκύουν τους χρήστες, όπως μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης, χαρακτηριστικά ασφαλείας και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας. Ωστόσο, υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα στη χρήση του Gmail, όπως οι στοχευμένες διαφημίσεις και η πιθανότητα παραβίασης δεδομένων.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS