ΑρχικήUpdatesΗ Google μειώνει τον αριθμό των συσκευών που υποστηρίζουν το Android Auto

Η Google μειώνει τον αριθμό των συσκευών που υποστηρίζουν το Android Auto

Το Android Auto αποτελεί βασικό στοιχείο για τους χρήστες Android εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, αλλά φαίνεται ότι η Google αλλάζει την πολιτική της σχετικά με το ποια τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία. Τα παλαιότερα μοντέλα φαίνεται να αποκόπτονται από τη χρήση του Android Auto, εκτός αν ενημερώσουν το λογισμικό του τηλεφώνου τους.

Δείτε επίσης: Google: Οριστικό τέλος για το Google Hangouts

Android Auto google

Η Google επιβεβαίωσε νωρίτερα μέσα στην χρονιά ότι για να χρησιμοποιηθεί το Android Auto, το συνδεδεμένο smartphone πρέπει να έχει εγκατεστημένο το Android 8.0 (Oreo) ή νεότερη έκδοση – προηγουμένως, απαιτούνταν μόνο το Android 6.0.

Η Google δεν είναι μόνο πρακτική αλλά και αποτελεσματική στις ενημερώσεις της.

Πριν από μερικές εβδομάδες, οι χρήστες του Android Auto άρχισαν να βλέπουν ένα αναδυόμενο παράθυρο σε παλαιότερες εκδόσεις της εφαρμογής, το οποίο έλεγε ότι ήταν απαραίτητη μια ενημέρωση για να συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν. Αυτό φαίνεται να συμβαίνει με τις εκδόσεις Android Auto 7.0 έως 7.7. Είναι λογικό να πιστεύουμε ότι πρόκειται για την προετοιμασία του “Coolwalk”, ενός σημαντικού επανασχεδιασμού που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Δείτε επίσης: Google ad για το GIMP.org διέσπειρε info-stealing malware μέσω παρόμοιου site

Το παρακάτω αναδυόμενο παράθυρο είναι αυτό στο οποίο πιστεύουμε ότι αναφέρονται αυτοί οι χρήστες. Όπως περιγράφουν, δεν θα εξαφανιστεί εκτός αν ενημερώσετε την εφαρμογή Android Auto και εμποδίζει την πλατφόρμα να ξεκινήσει στις οθόνες του αυτοκινήτου.

Android Auto google

Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες με παλαιότερα τηλέφωνα Android που τρέχουν Android 6.0 ή 7.0 δεν μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το Android Auto. Η τελευταία συμβατή έκδοση είναι το Android Auto 7.4.

Για τους περισσότερους χρήστες του Android Auto, αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, επειδή το Android 7.0 και οι προηγούμενες εκδόσεις χρησιμοποιούνται μόνο από το 15% του συνολικού παγκόσμιου πληθυσμού από τον Μάιο του 2022.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε το Dark Mode του Google Drive

Για όσους δεν γνωρίζουν: Το Android Auto είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να χρησιμοποιείτε επιλεγμένες εφαρμογές από το τηλέφωνό σας κατά την οδήγηση. Είναι ασφαλές και εύκολο στη χρήση και μπορεί να σας σώσει πραγματικά τη ζωή αν χρειάζεστε οδηγίες ή θέλετε να ακούσετε μουσική ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

Πηγή πληροφοριών: 9to5google.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS