ΑρχικήinetMicrosoft Outlook: Απενεργοποιεί το πρόσθετο Teams Meeting, πώς να το διορθώσετε

Microsoft Outlook: Απενεργοποιεί το πρόσθετο Teams Meeting, πώς να το διορθώσετε

Η Microsoft διερευνά ένα γνωστό ζήτημα που επηρεάζει τους χρήστες του Outlook για Microsoft 365 και τους εμποδίζει να δημιουργούν Teams Meeting, χρησιμοποιώντας το μενού κορδέλας της εφαρμογής.

Δείτε επίσης: Πώς να αποκλείσετε ένα domain στο Microsoft Outlook

Teams Meeting

Το πρόσθετο Teams Meeting, βρίσκεται στην προβολή Ημερολογίου και επιτρέπει στους χρήστες του Outlook να προγραμματίσουν μια συνάντηση Teams μέσω Outlook.

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το πρόσθετο Teams Meeting για το Outlook απενεργοποιείται, γεγονός που οδηγεί στην κατάργηση της επιλογής δημιουργίας σύσκεψης από το μενού.

Όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια σύσκεψη Teams στο Outlook Desktop, διαπιστώνετε ότι η επιλογή λείπει“, δήλωσε η Microsoft σε ένα άρθρο υποστήριξης που δημοσιεύτηκε το Σαββατοκύριακο.

Ενώ η εταιρεία εξακολουθεί να διερευνά την αιτία πίσω από αυτό το συνεχιζόμενο πρόβλημα, οι πελάτες λένε ότι το πρόσθετο πιθανότατα απενεργοποιείται αυτόματα αφού προκληθεί διακοπή λειτουργίας του Outlook και καμία επιδιόρθωση, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής δεν μπορεί να βοηθήσει στο να διορθωθεί.

Οι ομάδες προϊόντων του Outlook και Teams διερευνούν περαιτέρω αυτό το ζήτημα για να προσδιορίσουν γιατί απενεργοποιείται το πρόσθετο Teams Meeting“, δήλωσε η Microsoft. “Θα ενημερώσουμε αυτό το θέμα όταν μάθουμε την τελική λύση.”

Δείτε ακόμα: Microsoft Outlook: Πώς να αλλάξετε την υπογραφή email σας;

Η εταιρεία μοιράστηκε επίσης μια λύση για να επιτρέψει στους πελάτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτό το πρόσθετο του Outlook, η οποία απαιτεί εκ νέου ενεργοποίηση του πρόσθετου με μη αυτόματο τρόπο και την προσθήκη ενός κλειδιού μητρώου για την αποτροπή της αυτόματης απενεργοποίησης.

Outlook

Με την εναλλαγή στο πρόσθετο Teams Meeting από το Outlook, πρέπει να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα:

  • Στο Outlook, επιλέξτε Αρχείο > Επιλογές > Πρόσθετα > Διαχείριση, επιλέξτε “Απενεργοποιημένα στοιχεία” και μετά Μετάβαση.
  • Εάν δείτε το Teams στη λίστα Απενεργοποιημένα στοιχεία, επιλέξτε το και στη συνέχεια επιλέξτε Ενεργοποίηση.
  • Κάντε επανεκκίνηση του Outlook και επιβεβαιώστε εάν το πρόσθετο λειτουργεί.

Δείτε επίσης: Outlook για Web: Πώς να ρυθμίσετε μια απάντηση Out of Office

Για να αποκλείσετε το Outlook να απενεργοποιήσει ξανά το πρόσθετο, πρέπει να προσθέσετε ένα νέο κλειδί μητρώου:

  • Ανοίξτε τον επεξεργαστή μητρώου
  • Μεταβείτε στο Registry Computer\HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\16.0\Outlook\Resiliency\DoNotDisableAddinList
  • Δημιουργήστε μια νέα τιμή DWORD (32-bit):

Όνομα: TeamsAddin.FastConnect

Αξία: 1

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS