ΑρχικήinetΗ BYD ανακοινώνει παραδόσεις EV σε Γερμανία και Σουηδία το Q4 2022

Η BYD ανακοινώνει παραδόσεις EV σε Γερμανία και Σουηδία το Q4 2022

Μόλις 10 ημέρες μετά την ανακοίνωση της εισόδου στην ιαπωνική αγορά, η Build Your Dreams (BYD) αναφέρθηκε στα επόμενα σχέδια της που αφορούν την πώληση επιβατικών ηλεκτρικών οχημάτων στη Γερμανία και τη Σουηδία. Ως μέρος μιας νέας συνεργασίας με τον ευρωπαϊκό όμιλο αντιπροσώπων Hedin Mobility, η BYD αναμένει να ξεκινήσει την παράδοση ηλεκτρικών οχημάτων στις νέες χώρες της ΕΕ πριν από το τέλος του έτους.

Δείτε επίσης: Η Tesla ψάχνει για funds για την επέκταση του δικτύου Supercharger σε non-Tesla EV ιδιοκτήτες

Η ΒYD Auto είναι θυγατρική αυτοκινητοβιομηχανία της BYD Co. Ltd. που λειτουργεί επί του παρόντος ως ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στην Κίνα. Μόνο το 2021, η BYD παρήγαγε πάνω από 320.000 BEVs, δεύτερη στη χώρα μετά την SAIC. Η εταιρεία ανέφερε πρόσφατα πωλήσεις άνω των 641.000 αυτοκινήτων μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Η BYD Auto παραδίδει ηλεκτροκίνητα οχήματα από το 2008, όταν κυκλοφόρησε μια plug-in υβριδική έκδοση του F3 sedan. Έκτοτε, η BYD έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στα PHEV εκτός από τα πλήρως ηλεκτρικά οχήματα για επιβάτες, για να μην αναφέρουμε και τα EV του στόλου BYD, συμπεριλαμβανομένων φορτηγών και λεωφορείων.

Δείτε επίσης: Η BYD εκθρονίζει την Tesla ως η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής EV

Αυτά τα επαγγελματικά οχήματα ειδικότερα έχουν ήδη σημειώσει επιτυχία εκτός Κίνας, για την ακρίβεια τα λεωφορεία στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Σε ότι αφορά τα επιβατικά της ηλεκτρικά οχήματα, η ΒYD κυκλοφόρησε ήδη το Tang EV της στη Νορβηγία το 2020, αλλά φαίνεται ότι σύντομα θα επεκτείνει την παγκόσμια απήχησή της.

BYD

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε τα σχέδιά της να εισέλθει και στην ιαπωνική αγορά. Αυτό το λανσάρισμα θα περιλαμβάνει την έναρξη των πωλήσεων του Atto-3 αυτόν τον Ιανουάριο, ακολουθούμενο από το BYD Seal and Dolphin στα μέσα του 2023.

Δείτε επίσης: Hyundai ioniq 6 EV: Το νέο ηλεκτρικό sedan της

Τώρα, η BYD ανακοίνωσε πρόσθετη επέκταση για την πώληση περισσότερων επιβατικών ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS