ΑρχικήgamingΗ Microsoft θέλει να κάνει το Edge το πιο δημοφιλές gaming browser

Η Microsoft θέλει να κάνει το Edge το πιο δημοφιλές gaming browser

Η Microsoft έχει σαν στόχο να κάνει το Edge το πιο δημοφιλές gaming browser, με νέα χαρακτηριστικά που αποκαλύφθηκαν πρόσφατα, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας πύλης παιχνιδιών και της δημόσιας κυκλοφορίας της δυνατότητας αναβάθμισης Clarity boost, κατά τη χρήση του Xbox Cloud Gaming.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία στον Microsoft Edge

Edge

Όσοι χρησιμοποιούν την υπηρεσία Xbox Cloud Gaming της Microsoft για τη μετάδοση παιχνιδιών στον υπολογιστή τους μπορεί να έχουν παρατηρήσει διαφορά στην ποιότητα των γραφικών σε σύγκριση με το να παίζουν το παιχνίδι στην κονσόλα. Αυτή η διαφορά ποιότητας προκαλείται από τη ροή του παιχνιδιού από το cloud και όχι από την τοπική αναπαραγωγή του σε μια κονσόλα.

Τον Νοέμβριο, η Microsoft παρουσίασε μια νέα δυνατότητα αναβάθμισης ενίσχυσης Clarity στις εκδόσεις προεπισκόπησης Edge που αύξησε την ποιότητα των γραφικών που μεταδίδονται σε ροή στο πρόγραμμα περιήγησης. Πλέον το Clarity Boost είναι δημόσια διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Microsoft Edge.

Η εταιρεία παρουσίασε επίσης μια νέα εμπειρία αρχικής σελίδας «Gaming» στη σελίδα νέας καρτέλας Edge (NTP), που παρέχει εξατομικευμένες ειδήσεις και περιεχόμενο σχετικά με τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, εάν συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Xbox, θα λάβετε περιεχόμενο που σχετίζεται με τα παιχνίδια που παίζετε και που βρίσκονται στη βιβλιοθήκη Xbox σας.

Δείτε ακόμα: Microsoft Edge: Αποκτά ένα νέο tab page αφιερωμένο στο Xbox gaming

gaming browser

Ως μέρος της ανακοίνωσής της, η Microsoft προωθεί επίσης τη λειτουργία Edge Efficiency Mode που μειώνει τη χρήση των πόρων του προγράμματος περιήγησης κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών και την ενότητα παιχνιδιών Edge που προσφέρει δωρεάν παιχνίδια για αναπαραγωγή στο πρόγραμμα περιήγησης.

Η λειτουργία Efficiency και τα δωρεάν παιχνίδια έχουν ήδη συμπεριληφθεί στο Edge εδώ και αρκετό καιρό.

Η εταιρεία είπε ότι οι νέες δυνατότητες είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή για οποιονδήποτε εκτελεί το Edge σε συσκευές Windows 10 ή Windows 11, αν και αυτό μπορεί να ισχύει μόνο για τις Η.Π.Α.

Δείτε επίσης: Η Sony θα μπορούσε να αναπτύσσει τρία νέα gaming headsets

Εάν δεν μένετε στις ΗΠΑ ή δεν βλέπετε τις νέες επιλογές παιχνιδιών στο πρόγραμμα περιήγησής σας Edge, μπορεί να είναι απλώς θέμα αναμονής για την κυκλοφορία στην περιοχή σας. Στο μεταξύ, μπορείτε ακόμα να παίξετε στο Game Pass ή να δοκιμάσετε το Steam Deck για μια συναρπαστική εμπειρία.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS