ΑρχικήUpdatesWindows 11 KB5014668: Διορθώνει προβλήματα αναβάθμισης και game crashes

Windows 11 KB5014668: Διορθώνει προβλήματα αναβάθμισης και game crashes

Η Microsoft κυκλοφόρησε τα προαιρετικά cumulative update previews KB5014668 για τα Windows 11, που φέρνουν νέα χαρακτηριστικά αλλά και επιδιορθώσεις για ζητήματα που οδηγούν σε game crashes και αποτυχημένες αναβαθμίσεις στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows.

Windows 11 KB5014668

Αυτή η ενημέρωση αποτελεί μέρος των προγραμματισμένων μηνιαίων ενημερώσεων “C” της Microsoft για τον Ιούνιο του 2022. Αυτού του είδους οι ενημερώσεις επιτρέπουν στους πελάτες των Windows να δοκιμάσουν επερχόμενες επιδιορθώσεις προτού κυκλοφορήσουν για όλους τους χρήστες, στις 12 Ιουλίου ως μέρος του επόμενου Patch Tuesday. Εάν επιλέξετε να παραλείψετε την ενημέρωση, θα λάβετε τελικά όλες τις νέες δυνατότητες και βελτιώσεις στο επόμενο Patch Tuesday.

Δείτε επίσης: Έκτακτη ενημέρωση των Windows διορθώνει ζητήματα σε συσκευές Arm

Ωστόσο, εάν προχωρήσετε με την προαιρετική ενημέρωση, δεν θα λάβετε ξανά το ίδιο σύνολο επιδιορθώσεων στην επόμενη ενημέρωση. Αντίθετα, θα λάβετε μόνο τις επιδιορθώσεις ασφαλείας που λείπουν.

Τα preview updates που δεν αφορούν την ασφάλεια των Windows είναι προαιρετικά και παρέχουν μόνο διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις απόδοσης.

Τα Preview cumulative updates που κυκλοφρόρησε τώρα η Microsoft, περιλαμβάνουν:

Σύμφωνα με τη Microsoft, θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες ενημερώσεις για άλλες υποστηριζόμενες εκδόσεις των Windows 10.

Η εγκατάσταση των πρόσφατων ενημερώσεων μπορεί να γίνει ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > Windows Update και κάντε κλικ στο κουμπί “Check for updates“. Η εγκατάσταση θα γίνει όταν κάνετε κλικ και στο “Download now“.

Δείτε επίσης: Ρωσία: Προβλήματα στη λήψη των Windows 10 και Windows 11

Windows 11: Η KB5014668 διορθώνει προβλήματα αναβάθμισης και game crashes

Η ενημέρωση KB5014668 για τα Windows 11 συνοδεύεται από επιδιορθώσεις για ζητήματα που ενδέχεται να προκαλέσουν σφάλματα και κρασάρισμα σε ορισμένα παιχνίδια, κατά τη χρήση συγκεκριμένης τεχνολογίας ήχου. Όπως εξήγησε η Microsoft, το KB5014668 “επιλύει ένα πρόβλημα που προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας ορισμένων παιχνιδιών εάν χρησιμοποιούν το XAudio API για την αναπαραγωγή ηχητικών εφέ“.

Επιπλέον, όπως είπαμε και παραπάνω, το update διορθώνει ένα ζήτημα “που μπορεί να προκαλέσει την αποτυχία μιας αναβάθμισης στα Windows 11 (αρχική έκδοση)“, αλλά και ένα σφάλμα που θα μπορούσε να εμποδίσει την επανασύνδεση του Bluetooth σε ορισμένες συσκευές ήχου μετά την επανεκκίνηση της συσκευής.

Τέλος, το KB5014668 αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που μπορεί να προκαλέσει τη διακοπή λειτουργίας των Windows 11 (αρχική έκδοση) κατά την εγκατάσταση εφαρμογών χωρίς σύνδεση δικτύου.

Δείτε επίσης: Οι πρόσφατες ενημερώσεις του Windows Server διακόπτουν τις συνδέσεις VPN, RDP, RRAS

Windows 11 update

Windows 11: Ποιες άλλες διορθώσεις και βελτιώσεις φέρνει η ενημέρωση KB5014668;

Αρχικά, μετά την εγκατάσταση του cumulative update preview KB5014668, η εγκατάσταση των Windows 11 θα αλλάξει τον αριθμό έκδοσης σε 22000.778.

Μερικές από τις υπόλοιπες βελτιώσεις και επιδιορθώσεις:

  • Το Search highlights που έχει ήδη κυκλοφορήσει στα Windows 10, θα έρθει τώρα και σε συσκευές που τρέχουν Windows 11 21H2 ή νεότερη έκδοση. Το χαρακτηριστικό αυτό θα κυκλοφορήσει στους πελάτες των Windows 11 τις επόμενες εβδομάδες.
  • Επιλύεται ένα πρόβλημα που αποτυγχάνει να κρύψει την οθόνη εκκίνησης του Windows Sandbox μετά την έναρξη της εκτέλεσης του Sandbox.
  • Ενημερώνεται το μενού “Έναρξη” για να εμφανίζει το Windows PowerShell όταν κάνετε δεξί κλικ (Win + X) στο κουμπί Έναρξη μετά την απεγκατάσταση του Windows Terminal.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων στο ενημερωτικό δελτίο υποστήριξης KB5014668.

Πηγή: www.bleepingcomputer.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS