ΑρχικήUpdatesΗ Cisco αποκαλύπτει νέες δυνατότητες cloud και προσφορές SASE

Η Cisco αποκαλύπτει νέες δυνατότητες cloud και προσφορές SASE

Τα νέα προϊόντα, που παρουσιάστηκαν στο Cisco Live και στο RSA, στοχεύουν στην απλοποίηση της διαχείρισης και των λειτουργικών πληροφορικής με νέες δυνατότητες cloud και προσφορές SASE.

Η Cisco αποκαλύπτει νέες δυνατότητες cloud, προσφορές SASE και WAN προβλέψεων.

Η Cisco αποκάλυψε νέο Cloud management network και ενοποιημένες τεχνολογικές δυνατότητες στο Cisco Live σε όλο το χαρτοφυλάκιο προιόντων Meraki, Catalyst και Nexus. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ένα νέο προιόν ThousandEyes με στόχο την προληπτική πρόβλεψη και βελτιστοποίηση της απόδοσης WAN.

Υπάρχουν πολλές προκλήσεις που θέλει να αντιμετωπίσει η Cisco: Συντριπτικά πολύπλοκα περιβάλλοντα πληροφορικής, υψηλότερες από ποτέ προσδοκίες των χρηστών και αυξανόμενος αριθμός διαφορετικών συνδέσεων στις οποίες βασίζονται οι επιχειρήσεις.

«Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα δίκτυο και μια συνολική εμπειρία πληροφορικής που είναι πιο κατακερματισμένη, λιγότερο ασφαλής και όλο και πιο δύσκολη στην κλιμάκωση», ανέφερε η εταιρία.

Το Cloud Management για το Cisco Catalyst έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους πελάτες τη δυνατότητα να φέρουν το Meraki Cloud στις υπάρχουσες αναπτύξεις του Catalyst. Η νέα προσφορά Cisco Nexus Cloud SaaS στοχεύει στην απλοποίηση της πληροφορικής παρέχοντας μια πλατφόρμα διαχείρισης cloud για δικτύωση cloud.

Επειδή το σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον είναι απρόβλεπτο, οι οργανισμοί εξαρτώνται από τις ψηφιακές εμπειρίες για να διατηρήσουν το εργατικό δυναμικό τους παραγωγικό και να διασφαλίσουν οτι υπερβαίνουν τις προσδοκίες για τους πελάτες και τους συνεργάτες, δήλωσε η Cisco. Τα ενοποιημένα συστήματα που γεφυρώνουν τις τεχνολογίες, τις τοποθεσίες, τις ομάδες και τις συσκευές ενός οργανισμού θα βοηθήσουν τις ομάδες πληροφορικής να δημιουργήσουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα, ευελιξία και ανθεκτικότητα.

«Οι πελάτες μας επιλέγουν να λειτουργούν τις επιχειρήσεις τους με τεχνολογία Cisco επειδή βρισκόμαστε στο σημείο τομής της δικτύωσης, της αφάλειας και του Cloud», δήλωσε ο Todd Nightingale, εκτελεστικός αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Cisco εταιρικής δικτύωσης και cloud, σε μια δήλωση.

«Πιστεύουμε ότι το δίκτυο είναι το θεμέλιο για τη σύγχρονη επιχείρηση και πρέπει να προσφέρει ευελιξία μέσω της απλότητας».

Το μέλλον του Cloud managed

Η Cisco είπε ότι προχωρά τις πλατφόρμες δικτύωσης της, ώστε οι πελάτες να μπορούν με ασφάλεια και λογική να μεταβούν σε περισσότερα μοντέλα λειτουργίας που βασίζονται στο cloud.

Η Cisco αποκαλύπτει νέες δυνατότητες cloud, προσφορές SASE και WAN προβλέψεων.

Το Cloud Management για το Cisco Catalyst έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν επιλεγμένους διακόπτες Catalyst και να διαχειρίζονται επιλεγμένες ασύρματες συσκευές Catalyst μέσω του πίνακα εργαλείων Meraki. Ο στόχος είναι να φέρει αυξημένη ορατότητα και ευελιξία στην εμπειρία του πελάτη, είπε η Cisco.

To Cisco Nexus Cloud είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης cloud που παρέχεται ως υπηρεσία που στοχεύει να παρέχει έναν εύκολο τρόπο ανάπτυξης, διαχείρισης και λειτουργίας δικτύωσης Cloud. Το Nexus Cloud υποστηρίζεται απο τη Cisco Intersight και έχει σχεδιαστεί για επεκτείνει την ικανότητα των πελατών να διαχειρίζονται σε περιβάλλοντα δημόσιου cloud, ιδιωτικού cloud, και υπολογιστικών περιβαλλόντων αιχμης οποιουδήποτε μεγέθους ή κλίμακας, δήλωσε η εταιρία.

Ένα όραμα για predictive networks

«Οι κακές εμπειρίες πελατών ή εργαζομένων αφήνουν μόνιμες και καταστροφικές εντυπώσεις», ανέφερε η εταιρεία. «Οι ομάδες πληροφορικής χρειάζονται πρόσβαση σε προσφορές που θα τους επιτρέψουν να απομακρυνθούν από την αντίδραση σε ζήτηματα δικτύωσης και αντί να είναι προληπτικές για να αποτρέψουν τα ζητήματα που επηρεάζουν την επιχείρηση τους».

Το Thousand Eyes Wan insights της Cisco είναι το πρώτο βήμα της εταιρείας προς την υλοποίηση του οράματος της για τα δίκτυα πρόβλεψης, με στόχο την ενδυνάμωση της εταιρικής πληροφορικής ώστε να μεταβεί από τη δικτύωση αντιδραστικής στη δικτύωση που βασίζεται στην πρόληψη, βελτιώνοντας τη λειτουργική αποτελεσματικότητα και τη διασφάλιση της εμπειρίας εφαρμογής, δήλωσε η Cisco.

Το ThousandEyes WAN insights έχει σχεδιαστεί για να ειδοποιεί προληπτικά τις ομάδες IT για ζητήματα προτού συμβούν και βλάψουν την εμπειρία του χρήστη, προσφέροντας προτάσεις πολιτικής και καθοδήγηση βελτιστοποίησης διαδρομής.

Η Cisco είπε ότι το ThousandEyes WAN Insights θα είναι σύντομα διαθέσιμο στους πελάτες της SD-WAN.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS