ΑρχικήsecurityΜια διακοπή του Cloudflare έπληξε πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες

Μια διακοπή του Cloudflare έπληξε πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες

Μια διακοπή του Cloudflare έπληξε πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες, όπως το Discord, το Omegle, το DoorDash, το Crunchyroll, το NordVPN και το Feedly. Άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες που έχουν επιβεβαιώσει ότι επηρεάζονται είναι οι Zerodha, Medium.com, ειδησεογραφικό πρακτορείο Register, Groww, Buffer, iSpirt, Upstox και Social Blade. Η εταιρεία υποδομής διαδικτύου είπε ότι διερευνά το «ευρέως διαδεδομένο» ζήτημα.

Δείτε επίσης: Επιθέσεις ransomware: Ποια δεδομένα θέλουν πραγματικά οι χάκερ

Cloudflare

«Οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν σφάλματα ή χρονικά όρια πρόσβασης στο δίκτυο ή τις υπηρεσίες του Cloudflare», δήλωσε η εταιρεία, η οποία υπέστη διακοπές σε ορισμένα μέρη του κόσμου και την περασμένη εβδομάδα. Ο John Graham-Cumming, CTO του Cloudflare, δήλωσε σε ένα thread των Hacker News ότι δεν πρόκειται για παγκόσμια διακοπή λειτουργίας, αλλά «πολλές περιοχές του κόσμου» επηρεάζονται. Τα προβλήματα φαίνεται να ξεκίνησαν περίπου στις 2:30 π.μ. ET. Από τις 3:20 π.μ. ET Cloudflare αναφέρει ότι “μια επιδιόρθωση εφαρμόζεται“.

Δείτε επίσης: BRATA: Το Android-wiping malware εξελίσσεται σε μια επίμονη απειλή

Οι χρήστες έχουν αναφέρει ότι και τα Coinbase, Shopify και League of Legends αντιμετωπίζουν προβλήματα, σύμφωνα με το DownDetector, ένα εργαλείο παρακολούθησης ιστού crowdsourced που παρακολουθεί τις διακοπές λειτουργίας.

Η Cloudflare λέει ότι εντόπισε το πρόβλημα και κυκλοφόρησε μια επιδιόρθωση. Αρκετές επιχειρήσεις επιβεβαιώνουν ότι αρχίζουν να επανέρχονται τα συστήματα τους.

Δείτε επίσης: Το ech0raix ransomware στοχεύει ξανά QNAP NAS συσκευές

Η Cloudflare αντιμετώπισε παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν, όπως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2020. Αυτό δεν είναι καλό για μια εταιρεία που διαφημίζει τις υπηρεσίες της ως τρόπο μείωσης του χρόνου διακοπής λειτουργίας.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS