ΑρχικήinetΣυνεργασία Verizon - Amazon: Δορυφορικό internet σε αγροτικές περιοχές

Συνεργασία Verizon – Amazon: Δορυφορικό internet σε αγροτικές περιοχές

Η Verizon συνεργάζεται με την Amazon! Οι δορυφόροι internet της Amazon θα τεθούν σε λειτουργία επεκτείνοντας την αγροτική ευρυζωνική κάλυψη. Το CNBC αναφέρει ότι η Verizon συνεργάζεται με την Amazon για τη βελτίωση της σταθερής ασύρματης πρόσβασης στο internet σε αγροτικές περιοχές στις ΗΠΑ. Η συνεργασία θα επικεντρωθεί αρχικά στην επέκταση της υπηρεσίας LTE και 5G της Verizon χρησιμοποιώντας το Project Kuiper της Amazon για “backhaul”, ενισχύοντας την κάλυψη σε περιοχές με λίγα ή καθόλου data υψηλής ταχύτητας.

Δείτε επίσης: Amazon: Ομαδική προσέγγιση σχετικά με την εξ αποστάσεως εργασία

Verizon Amazon Δορυφορικό internet

Χρήσιμο Tip: Πώς να ελέγξετε για ψεύτικες κριτικές προϊόντων σε Amazon και άλλα sites;

Η Amazon και η Verizon ελπίζουν αργότερα να προσφέρουν ενοποιημένη πρόσβαση στο internet για βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων αγροκτημάτων και του transportation. Προς το παρόν, θεσπίζουν τεχνικές απαιτήσεις για αγροτικές ευρυζωνικές συνδέσεις χρησιμοποιώντας την τεχνολογία κεραιών Project Kuiper που είναι ήδη υπό ανάπτυξη.

Οι δυο εταιρείες δεν έχουν κυκλοφορήσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για αυτήν την υπηρεσία satellite-augmented. Η Amazon προετοίμασε πρόσφατα τις εκτοξεύσεις πυραύλων για το Project Kuiper, αλλά δεν αναμένει να έχει τους μισούς δορυφόρους της σε χαμηλή τροχιά της Γης μέχρι το 2026.

Δείτε επίσης: Amazon: Κατηγορείται για παραπλάνηση της αντιμονοπωλιακής επιτροπής

Η Amazon και η Verizon αγωνίζονται για να ανταγωνιστούν την ταχέως αναπτυσσόμενη υπηρεσία Starlink της SpaceX. Παρόλα αυτά, οι Αμερικανοί μπορεί να μην ενοχληθούν αν αυτό φέρει γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε περισσότερα μέρη της χώρας. Η κάλυψη του αγροτικού διαδικτύου απέχει ακόμα πολύ από το να έχει ολοκληρωθεί, ακόμη και με την FCC που πρόκειται να επενδύσει δισεκατομμύρια στο 5G — αυτό θα μπορούσε να καλύψει τα κενά χωρίς να χρειάζεται να καλωδιώσει τόσο μεγάλο μέρος της υπαίθρου όσο πριν.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS