ΑρχικήinetMicrosoft Teams: Διακοπές λειτουργίας αναφέρουν οι χρήστες

Microsoft Teams: Διακοπές λειτουργίας αναφέρουν οι χρήστες

Οι υπηρεσίες της Microsoft, συμπεριλαμβανομένων των Teams και του Office 365, αντιμετωπίζουν προβλήματα λειτουργίας, ανακοίνωσε η εταιρεία.

Microsoft Teams

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Τι είναι τα meeting notes και πως χρησιμοποιούνται;

«Διερευνούμε ένα ζήτημα του Microsoft Teams που επηρεάζει την Ευρώπη και την Ασία», αναφέρθηκε σε ένα tweet ενός επίσημου λογαριασμού της Microsoft.

“Επιβεβαιώσαμε ότι αυτό το ζήτημα επηρεάζει τους χρήστες παγκοσμίως. Εξετάζουμε την παρακολούθηση της τηλεμετρίας και τις πρόσφατες αλλαγές για να απομονώσουμε την πηγή του προβλήματος.”

Οι χρήστες στα social media αναφέρουν προβλήματα στην desktop εφαρμογή, τόσο στα Windows 10 όσο και στο MacOS, καθώς και στην browser έκδοση του video-conferencing εργαλείου.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Πώς να δείτε το ιστορικό που έχετε επισκεφθεί

Σύμφωνα με το DownDetector, τα ζητήματα ξεκίνησαν περίπου στις 10:30 π.μ. GMT, με τους χρήστες να αναφέρουν προβλήματα σύνδεσης

Το πρόβλημα, ωστόσο, δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει άλλες υπηρεσίες της Microsoft, όπως η πλατφόρμα cloud computing Azure ή η υπηρεσία παιχνιδιών Xbox Live.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Πως να καρφιτσώσετε ένα αρχείο στο επάνω μέρος της λίστας

Οι υπηρεσίες της γιγαντιαίας εταιρείας έπεσαν και νωρίτερα αυτό το μήνα. Στις 2 Απριλίου, οι υπηρεσίες Azure Portal και Azure αντιμετώπισαν προβλήματα τα οποία έθεσαν εκτός λειτουργίας όλα τα προϊόντα της – συμπεριλαμβανομένων των gaming πλατφορμών, του Skype και του OneDrive.

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS