ΑρχικήHow ToMicrosoft Teams: Πώς να δείτε το ιστορικό που έχετε επισκεφθεί

Microsoft Teams: Πώς να δείτε το ιστορικό που έχετε επισκεφθεί

Το Microsoft Teams μπορεί γρήγορα να γεμίσει με ομάδες, κανάλια, καρτέλες, συνομιλίες και συναντήσεις. Το να θυμάστε πού είδατε κάτι μπορεί να είναι δύσκολο, οπότε υπάρχει μια ειδική λίστα για τα 12 τελευταία “μέρη” που επισκεφτήκατε.

Αν είστε εξοικειωμένοι με τα κουμπιά πίσω και εμπρός στα προγράμματα περιήγησης ιστού, τότε θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας χρησιμοποιώντας τα κουμπιά πλοήγησης που βρίσκονται στην επάνω αριστερή γωνία του Teams.

Teams

Αυτά λειτουργούν όπως θα περιμένατε: Κάντε κλικ στο βέλος “<” για να επιστρέψετε στην τελευταία τοποθεσία που επισκεφτήκατε στο Microsoft Teams και επιλέξτε “>” για να προχωρήσετε ξανά.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Πως να καρφιτσώσετε ένα αρχείο στο επάνω μέρος της λίστας

Ωστόσο, η Microsoft κρύβει το μενού History. Για να το δείτε, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού πάνω από τα κουμπιά πλοήγησης και το Teams θα εμφανίσει ένα μενού από τα 12 τελευταία μέρη στην εφαρμογή επικοινωνίας που επισκεφτήκατε.

Δείτε επίσης: Microsoft: Μετριάστηκε το πρόβλημα στα Teams, Office 365 και Azure

Teams

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Aπενεργοποιείστε αν θέλετε το chat στα group meetings

Κάντε κλικ στην τοποθεσία στην οποία θέλετε να μεταβείτε και θα ανοίξει αμέσως. Ακόμα κι αν ξέρετε πού θέλετε να πάτε, μερικές φορές είναι πολύ πιο γρήγορο να χρησιμοποιήσετε το μενού History για να μεταβείτε σε μια ομάδα ή κανάλι που έχετε επισκεφθεί προηγουμένως.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS