ΑρχικήHow ToΤο Microsoft Excel στα Windows θα εισάγει δεδομένα από φωτογραφίες

Το Microsoft Excel στα Windows θα εισάγει δεδομένα από φωτογραφίες

Πολλές εφαρμογές μπορούν ήδη να διαβάζουν και να ταξινομούν δεδομένα από φωτογραφίες και σαρώσεις εγγράφων, χρησιμοποιώντας οπτική αναγνώριση χαρακτήρων. Σύντομα αυτή η λειτουργία έρχεται και στο Excel για Windows.

Δείτε επίσης: Πώς να εισάγετε δεδομένα από ένα PDF στο Microsoft Excel

Microsoft Excel

Η Microsoft διαθέτει μια λειτουργία “Δεδομένα από εικόνα” στο Excel για Mac, καθώς και τις εφαρμογές iPhone και Android, η οποία σας επιτρέπει να σαρώσετε ένα έγγραφο (όπως μια απόδειξη ή ένα στιγμιότυπο οθόνης ενός πίνακα από έναν ιστότοπο) και να τοποθετήσετε τα αποτελέσματα σε ένα Φύλλο Excel. Ωστόσο, η επιλογή δεν ήταν διαθέσιμη στο Excel για Windows.

Η Microsoft αρχίζει τώρα να δοκιμάζει δεδομένα από το Picture στο Excel για Windows με δοκιμαστές του Office Insiders, ξεκινώντας από την έκδοση 2208 του καναλιού Beta (Έκδοση 15402.20002). Η επιλογή είναι διαθέσιμη κάνοντας κλικ στην καρτέλα Δεδομένα στη γραμμή κορδέλας και στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στην επιλογή «Από εικόνα» στην κορδέλα. Μπορείτε να εισάγετε μια εικόνα από το πρόχειρο ή τα τοπικά αρχεία σας — δεν υπάρχει επιλογή να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία και να τη σαρώσετε αμέσως (για υπολογιστές με κάμερες προς τα πίσω), τουλάχιστον όχι ακόμα.

Δείτε ακόμα: Πώς να ταξινομήσετε κατά χρώμα στο Microsoft Excel

φωτογραφίες

Μόλις εισάγετε μια εικόνα, το Excel θα την αναλύσει και θα προσπαθήσει να μετατρέψει τα αποτελέσματα σε σειρές δεδομένων. Μπορείτε να ελέγξετε τα αποτελέσματα στη συνέχεια και αν όλα φαίνονται καλά, τα νέα δεδομένα θα προστεθούν στο τρέχον έγγραφο.

Η Microsoft λέει ότι τα δεδομένα από εικόνα λειτουργούν μόνο με κείμενο γραμμένο στα Αγγλικά, Βοσνιακά, Κροατικά, Τσέχικα, Δανικά, Ολλανδικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ουγγρικά, Ιταλικά, Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρουμανικά, Σερβικά, Σλοβακικά, Σλοβενικά, Ισπανικά, Σουηδικά , και τουρκικά.

Δείτε επίσης: Microsoft Excel: Πώς να συγκρίνετε δύο λίστες

Η λειτουργικότητα είναι επίσης περιορισμένη στους δοκιμαστές του Office Insiders, αλλά εάν δεν εντοπιστούν σημαντικά σφάλματα, θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σύντομα σε όλους με το Microsoft 365.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS