ΑρχικήinetDavid Tennant και Catherine Tate επιστρέφουν για την 60η επέτειο του Doctor...

David Tennant και Catherine Tate επιστρέφουν για την 60η επέτειο του Doctor Who

Όπως επιβεβαίωσε το BBC, ο εορτασμός της 60ης επετείου του Doctor Who θα πραγματοποιηθεί το 2023 και θα περιλαμβάνει τον David Tennant και την Catherine Tate, ως ο 10ος Doctor και η Donna Noble.

Δείτε επίσης: Apple iPhone 15: Θα έρθει με θύρα USB-C αντί για Lightning;

Doctor Who

Αν και ο Tennant και η Tate συνεργάζονται τακτικά για ηχητικές περιπέτειες με το Big Finish μετά την αποχώρησή τους από τη σειρά στο “The End of Time” του 2010, η επέτειος του 2023 θα δει τον Tennant να επιστρέφει ως Doctor στην οθόνη για πρώτη φορά μετά την ειδική επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια του 2013, “The Day of the Doctor“. Όσο για την Tate, θα είναι η πρώτη της επανεμφάνιση μετά την αποχώρησή της, στο αποκορύφωμα της τέταρτης σεζόν της σειράς το 2008, με το “Journey’s End“. Το πρώτο επεισόδιο επιστρέφει επίσης με τον Russell T Davies, ως ο επόμενος παρουσιαστής του Doctor Who.

Οι συνεργασίες του Tennant και της Tate εκτείνονται πέρα ​​από το Doctor Who. Το ζευγάρι δούλεψε μαζί σε μια θεατρική εκδοχή του Much Ado About Nothing το 2011 και ο Tennant εμφανίστηκε επίσης στο The Catherine Tate Show.

Δείτε ακόμα: Τι δηλώνει η Google για την αγωγή της Match

David Tennant

Ο πρόσφατα ανακοινωμένος 14ος γιατρός Ncuti Gatwa, αναμένεται να παρουσιαστεί στην κορύφωση του τελευταίου επεισοδίου της απερχόμενης σταρ Jodie Whittaker, που πρόκειται να μεταδοθεί στα τέλη του 2022. Ανακοινώθηκε ως ο τελευταίος Doctor την Κυριακή 8 Μαΐου. Ο Gatwa πιθανότατα θα παίξει κάποιο ρόλο στο 60η επέτειος. Αν και το πόσο μεγάλος είναι αυτός ο ρόλος δεν είναι ακόμα βέβαιο, δεδομένης και της μόλις ανακοινωθείσας επιστροφής του Tennant και της Tate.

Δείτε επίσης: Avatar: The Way of Water: Δείτε το πρώτο εντυπωσιακό trailer του Avatar 2

«Επέστρεψαν! Και φαίνεται αδύνατο—πρώτα, ανακοινώνουμε έναν νέο γιατρό και μετά έναν παλιό γιατρό, μαζί με την υπέροχη Ντόνα. Τι στο καλό συμβαίνει;» φαίνεται να ανακοίνωσε ο νέος showrunner Russell T. Davies, σε δελτίο τύπου. «Ίσως αυτή είναι μια ιστορία που λείπει. Ή ένας παράλληλος κόσμος. Ή ένα όνειρο ή ένα τρικ ή μια αναδρομή. Το μόνο πράγμα που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι θα είναι θεαματικό, καθώς δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια μας ενώνονται ξανά για τη μάχη μιας ζωής».

Ο Doctor Who επιστρέφει στο BBC One και στο BBC America αργότερα φέτος.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS