ΑρχικήUpdatesiOS 15.4.1 update: Διορθώνει το πρόβλημα της μπαταρίας του iPhone

iOS 15.4.1 update: Διορθώνει το πρόβλημα της μπαταρίας του iPhone

Η ενημέρωση του iPhone iOS 15.4.1 υποσχέθηκε καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Φαίνεται πως η εταιρεία εκπληρώνει την υπόσχεση της.

Δείτε επίσης: Google Messages update: Νέες δυνατότητες και υποστήριξη για iOS reactions

iOS 15.4.1

Οι χρήστες iPhone γνωρίζουν ότι η κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες του smartphone.

Τις περισσότερες φορές, οι χρήστες παραπονιούνται ότι οι ενημερώσεις iOS προκαλούν πτώση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Μερικές φορές αυτό είναι η πραγματικότητα. Μερικές φορές, είναι απλώς αποτέλεσμα της εγκατάστασης ενός νέου λειτουργικού συστήματος και των χρηστών που δεν δίνουν χρόνο στην πλατφόρμα να σταθεροποιηθεί.

Ορισμένοι χρήστες iPhone έκαναν παράπονα στο Twitter για την εξάντληση της μπαταρίας μετά την εγκατάσταση του iOS 15.4. Η υποστήριξη της Apple απάντησε σε αυτούς τους πελάτες με tweet ότι είναι φυσιολογικό για ορισμένες εφαρμογές και λειτουργίες να προσαρμόζονται για “έως και 48 ώρες μετά την ενημέρωση”.

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφόρησε τα iOS 15.4 και iPadOS 15.4 με πολλές βελτιώσεις

Φαίνεται πως υπήρχε ένα αντίστοιχο θέμα με την ενημέρωση iOS 15.4. Η Apple το παραδέχεται στις σημειώσεις έκδοσης για το iOS 15.4.1:

· Η μπαταρία μπορεί να αδειάσει πιο γρήγορα από το αναμενόμενο μετά την ενημέρωση σε iOS 15.4

· Οι συσκευές Braille ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται κατά την πλοήγηση στο κείμενο ή την εμφάνιση μιας ειδοποίησης

· Οι συσκευές ακοής κατασκευασμένες για iPhone ενδέχεται να χάσουν τη σύνδεση με ορισμένες εφαρμογές τρίτων

Αρθογράφος του zdnet πραγματοποιήσε το update και αναφέρει την εμπειρία του “Η δοκιμή μου στο iOS 15.4.1 δείχνει μια σημαντική ενίσχυση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Έως 30 λεπτά στο iPhone 13 Pro Max μου. Αυτή είναι μια σημαντική αύξηση, επομένως φαίνεται ότι το iOS 15.4.1 φέρνει μαζί του μια αρκετά επιδιόρθωση. Δεν είμαι σίγουρος πόσο μεγάλο μέρος αυτού του προβλήματος προέκυψε με το iOS 15.4.”

Οι δοκιμές φαίνεται να υποδηλώνουν ότι η Apple έχει βελτιώσει σημαντικά τον χρόνο αναμονής του iPhone και ότι αυτή η ενημέρωση κάνει το iPhone να χρησιμοποιεί λιγότερη μπαταρία όταν δεν κάνει πολλά.

iOS 15.4.1

Δείτε επίσης: Το iOS 15.4 προσθέτει νέο shortcut ‘Scan Text’ στο Notes app

Πρέπει να εγκαταστήσετε το νέο update; Λοιπόν, αν το θέμα σας είναι απλά η μπαταρία θα λέγαμε ότι η ενημέρωση είναι απλά προεραιτική όμως η Apple λέει ότι υπάρχει και ένα θέμα ασφαλείας το οποίο μετατρέπει αυτήν την ενημέρωση από «προεραιτική» σε «απαραίτητη».

Για να ενημερώσετε το iPhone ή το iPad σας, πατήστε Settings και μεταβείτε General > Software Update.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS