ΑρχικήUpdatesΤο iOS 15.4 προσθέτει νέο shortcut 'Scan Text' στο Notes app

Το iOS 15.4 προσθέτει νέο shortcut ‘Scan Text’ στο Notes app

Τα iOS 15.4 και iPadOS 15.4 κυκλοφόρησαν στο κοινό την περασμένη εβδομάδα και μια νέα αλλαγή είναι η προσθήκη μιας συντόμευσης "Scan Text" για γρήγορη σάρωση έντυπου ή χειρόγραφου κειμένου στην εφαρμογή Notes στο iPhone και το iPad.

Δείτε επίσης: WhatsApp για iOS: Βελτιώνει την εμπειρία φωνητικών κλήσεων με νέο interface

iOS 15.4

Η Apple μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο με οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο χρήσης της λειτουργίας Scan Text. Σε μια συσκευή με iOS 15.4 ή iPadOS 15.4, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Notes, πατήστε το εικονίδιο της κάμερας, πατήστε "Scan Text" και πατήστε το κουμπί εισαγωγής μόλις προστεθεί το κείμενο στη σημείωση. Η συντόμευση "Scan Text" προστέθηκε και στην εφαρμογή Reminders.

Δείτε επίσης: Google Messages update: Νέες δυνατότητες και υποστήριξη για iOS reactions

Σε παλαιότερες εκδόσεις του iOS 15 και του iPadOS 15, η σάρωση κειμένου στην εφαρμογή Notes απαιτούσε να πατήσετε στο πεδίο κειμένου μιας σημείωσης και να πατήσετε το εικονίδιο Live Text.

Δείτε επίσης: Η Apple κυκλοφόρησε τα iOS 15.4 και iPadOS 15.4 με πολλές βελτιώσεις

Το iOS 15.4 και το iPadOS 15.4 παρουσίασαν πολλές άλλες δυνατότητες, όπως η δυνατότητα ξεκλειδώματος iPhone 12 ή νεότερου με Face ID ενώ φοράτε μάσκα, Universal Control σε συμβατά μοντέλα iPad, δεκάδες νέα emojis, μια νέα επιλογή φωνής Siri, δυνατότητα εκκίνησης των SharePlay sessions απευθείας από υποστηριζόμενες εφαρμογές και πολλά άλλα.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS