ΑρχικήHow ToΠώς να ρυθμίσετε το Voicemail στο iPhone

Πώς να ρυθμίσετε το Voicemail στο iPhone

Όταν λαμβάνετε το πρώτο σας iPhone, η ρύθμιση του Voicemail είναι απαραίτητη. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι εάν χάσετε μια κλήση, ο καλών μπορεί να σας αφήσει ένα μήνυμα. Δείτε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε τον αυτόματο Voicemail και να ελέγχετε τα μηνύματά σας στο iPhone.

Μόλις ετοιμάσετε τον αυτόματο Voicemail σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τις ειδοποιήσεις σας, ώστε να γνωρίζετε πότε περιμένει ένα μήνυμα. Θα σας δείξουμε αυτό καθώς και πώς να ακούτε ένα μήνυμα, να αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασης εάν χρειάζεται και ακόμη και να ηχογραφείτε εκ νέου τον χαιρετισμό.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε τον φωνητικό έλεγχο στο iPhone

voicemail iPhone

Ρύθμιση Voicemail στο iPhone

Η ρύθμιση του voicemail στο iPhone είναι μια απλή διαδικασία που πραγματοποιείται στην εφαρμογή Phone. Ανοίξτε το Phone app και πατήστε την καρτέλα Voicemail στο κάτω μέρος.

Επιλέξτε “Set Up Now”, δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης τηλεφωνητή και επιλέξτε εάν θέλετε έναν Default ή Custom χαιρετισμό. Εάν επιλέξετε Custom, μπορείτε να ηχογραφήσετε τον δικό σας χαιρετισμό ακολουθώντας απλώς τις προτροπές.

Και είστε έτοιμοι!

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να διαγράψετε calendars

Ακούστε τα μηνύματα αυτόματου τηλεφωνητή σας

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον αυτόματο τηλεφωνητή σας και να ακούσετε τα μηνύματά σας, μεταβείτε στην καρτέλα Voicemail στην εφαρμογή Phone. Θα δείτε μια λίστα με τα μηνύματα που έχετε λάβει, εφόσον η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας υποστηρίζει το Visual Voicemail.

Επιλέξτε ένα μήνυμα και πατήστε το κουμπί Play για να το ακούσετε. Εάν ο ασύρματος φορέας σας υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα Voicemail Transcription, θα δείτε και το μήνυμά σας να μεταγράφεται σε κείμενο. Αυτό είναι βολικό για γρήγορη προβολή του μηνύματος.

Θα δείτε μερικά άλλα κουμπιά για το μήνυμα αυτόματου τηλεφωνητή στη δεξιά πλευρά. Πατήστε το εικονίδιο του ηχείου για να ακούσετε το μήνυμα σε λειτουργία ηχείου, το εικονίδιο του τηλεφώνου για να καλέσετε τον αριθμό πίσω ή το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων για να διαγράψετε το μήνυμα.

Θα παρατηρήσετε και ένα κουμπί κοινής χρήσης στην επάνω δεξιά γωνία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να στείλετε ή να μοιραστείτε το μήνυμα χρησιμοποιώντας τις επιλογές Share Sheet του iPhone. Και τέλος, έχετε ένα εικονίδιο πληροφοριών (μικρό γράμμα “i”) για λεπτομέρειες σχετικά με την κλήση ή τον καλούντα.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να δημιουργήσετε ένα zip αρχείο για φωτογραφίες/βίντεο;

Προσαρμόστε τις ειδοποιήσεις τηλεφωνητή

Όταν έχετε νέο τηλεφωνητή, θα βλέπετε από προεπιλογή ένα εικονίδιο εφαρμογής σήματος στην εφαρμογή Phone. Μπορείτε να το αλλάξετε μεταβαίνοντας στο Settings > Phone > Notifications. Αυτός ο αριθμός εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις από την εφαρμογή Phone, συμπεριλαμβανομένων των αναπάντητων κλήσεων και των φωνητικών μηνυμάτων.

Όταν ανοίγετε την εφαρμογή Phone, θα δείτε έναν αριθμό στην καρτέλα Voicemail για τον αριθμό των μη αναπαραγόμενων μηνυμάτων που έχετε.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μια ειδοποίηση όταν λαμβάνετε νέο voicemail Ανοίξτε τα Settings και επιλέξτε “Sounds & Haptics”. Επιλέξτε “New Voicemail” στο Sounds and Vibration Patterns.

Πατήστε “Vibration” στο επάνω μέρος για να επιλέξετε ένα μοτίβο και επιλέξτε έναν από τους Ήχους ειδοποίησης ή τους ήχους κλήσης στο κάτω μέρος για τον ήχο. Πατήστε «Πίσω» πάνω αριστερά για αποθήκευση και έξοδο.

voicemail iPhone

Αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης του τηλεφωνητή

Εάν θέλετε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης που ορίσατε αρχικά για τον αυτόματο τηλεφωνητή, μπορείτε να το κάνετε και στην εφαρμογή Settings. Επιλέξτε “Phone”, επιλέξτε “Change Voicemail Password”, εισάγετε τον νέο κωδικό πρόσβασης και πατήστε “Done”.

Ηχογραφήστε έναν νέο χαιρετισμό τηλεφωνητή

Μπορεί επίσης να θέλετε να αλλάξετε τον χαιρετισμό που ηχογραφήσατε για τον αυτόματο τηλεφωνητή σας. Ανοίξτε την εφαρμογή Phone, επιλέξτε την καρτέλα Voicemail και πατήστε “Greeting” επάνω αριστερά.

Πατήστε το κουμπί Play για να ακούσετε τον τρέχοντα χαιρετισμό σας. Για να ηχογραφήσετε το δικό σας, επιλέξτε “Custom”, πατήστε “Record” για να ξεκινήσετε, “Stop” για να ολοκληρώσετε και στη συνέχεια “Save” για να χρησιμοποιήσετε τον χαιρετισμό.

voicemail iPhone

Όπως μπορείτε να δείτε, η ρύθμιση του τηλεφωνητή στο iPhone είναι εύκολη και αξίζει λίγα λεπτά από το χρόνο σας, ώστε οι καλούντες να μπορούν να σας αφήσουν ένα μήνυμα όταν δεν είστε διαθέσιμοι να απαντήσετε.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS