ΑρχικήHow ToΜπορεί ένα Tablet Amazon Fire να χρησιμοποιηθεί ως Kindle;

Μπορεί ένα Tablet Amazon Fire να χρησιμοποιηθεί ως Kindle;

Τα tablet Amazon Fire, παλαιότερα γνωστά ως Kindle Fire, είναι σαφώς διαφορετικά από τα ηλεκτρονικά προγράμματα ανάγνωσης Kindle. Ωστόσο, όταν πρόκειται για διάβασμα και τα δύο θα κάνουν τη δουλειά. Δείτε πώς να χρησιμοποιήσετε το Fire tablet σας σαν Kindle.

tablet Fire

Δείτε επίσης: Η Amazon φέρνει το Fire TV στο αυτοκίνητό σας

Τα tablet Fire και οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες Kindle είναι δύο πολύ διαφορετικά προϊόντα. Tα Fire διαθέτουν έγχρωμες οθόνες αφής και τρέχουν Android. Έχουν ένα κατάστημα εφαρμογών, πρόγραμμα περιήγησης ιστού και πράγματα που θα περιμένατε σε μια συσκευή παρόμοια με ένα iPad.

Οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες Kindle ωστόσο, διαθέτουν οθόνες “e-ink”, ορισμένες από τις οποίες υποστηρίζουν επίσης την αφή. Αυτές οι οθόνες εμφανίζουν μόνο ασπρόμαυρα χρώματα, καθιστώντας τις ιδανικές για ανάγνωση. Δεν διαθέτουν κατάστημα εφαρμογών ή κάτι τέτοιο. Είναι μια συσκευή φτιαγμένη αποκλειστικά για την ανάγνωση βιβλίων.

Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε ένα tablet Amazon Fire όπως θα χρησιμοποιούσατε έναν ηλεκτρονικό αναγνώστη Kindle; Και φυσικά.

Δείτε ακόμα: Amazon scam: Νέα προειδοποίηση για Gmail και Outlook!

Ενώ ένα tablet Fire μπορεί να μην είναι τόσο εστιασμένο στην ανάγνωση όσο ένα Kindle, εξακολουθεί να είναι πολύ εύκολο να διαβάσετε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο σε αυτό. Η Amazon περιλαμβάνει μια εφαρμογή “Kindle” από προεπιλογή.

Kindle

Η εφαρμογή Kindle συγχρονίζεται με τον λογαριασμό σας Amazon, επομένως όλα τα βιβλία που έχετε τσεκάρει από μια βιβλιοθήκη ή έχετε αγοράσει από την Amazon θα εμφανίζονται στη βιβλιοθήκη σας.

Μόλις είστε σε ένα βιβλίο, πατήστε στο κέντρο της οθόνης για να εμφανιστεί το μενού. Επιλέξτε το εικονίδιο “Aa” για να προσαρμόσετε το κείμενο.

Δείτε επίσης: Πως να κάνετε update στο Amazon Kindle σας

Εάν διαθέτετε επίσης ηλεκτρονικό αναγνώστη Kindle, το σημείο που βρίσκεστε σε κάθε βιβλίο θα συγχρονιστεί σε όλες τις συσκευές. Έτσι, μπορείτε να διαβάζετε στο Fire tablet σας και στη συνέχεια να μεταβείτε στο Kindle χωρίς να χάσετε τη σελίδα σας.

Η οθόνη LED σε ένα tablet Fire δεν θα είναι τόσο άνετη στα μάτια σας όσο ένα e-ink Kindle, αλλά λειτουργεί και ως ηλεκτρονικός αναγνώστης. Η ίδια εφαρμογή Kindle που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο tablet Fire είναι επίσης διαθέσιμη σε iPhone, iPad και Android.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS