ΑρχικήHow ToΠώς να κατεβάσετε εικόνες από το Pinterest στη συσκευή σας;

Πώς να κατεβάσετε εικόνες από το Pinterest στη συσκευή σας;

To Pinterest είναι μια πολύ δημοφιλής image sharing και social media υπηρεσία και πολλοί στρέφονται σε αυτή για να εμπνευστούν από τις διάφορες εικόνες που υπάρχουν στην πλατφόρμα. Ευτυχώς, το Pinterest σάς επιτρέπει να κατεβάσετε και να αποθηκεύετε εικόνες που σας αρέσουν, για χρήση offline. Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να κατεβάσετε εικόνες από το Pinterest στις συσκευές σας.

Δείτε επίσης: Το Ρinterest μπλοκάρει διαφημίσεις απώλειας βάρους

Pinterest πώς να κατεβάσετε εικόνες
Πώς να κατεβάσετε εικόνες από το Pinterest στη συσκευή σας;

Μπορείτε να κατεβάσετε εικόνες από το Pinterest σε όλες τις συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, Linux, Chromebook, Android, iPhone και iPad. Ωστόσο, η υπηρεσία επιτρέπει μόνο τη λήψη εικόνων. Δεν μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο, Stories ή carousels.

Πώς να αποθηκεύσετε εικόνες του Pinterest στις συσκευές σας;

Τα βήματα για να κατεβάσετε και να αποθηκεύσετε εικόνες από το Pinterest είναι ίδιες τόσο για desktop όσο και για mobile συσκευές.

  • Αρχικά, πρέπει να ανοίξετε το Pinterest και να βρείτε την εικόνα που θέλετε να κατεβάσετε. Κάντε κλικ ή πατήστε πάνω στην εικόνα, ώστε να ανοίξει σε πλήρες μέγεθος.
  • Πατήστε στις τρεις τελείες που βρίσκονται στο επάνω μέρος, στη δεξιά γωνία.
  • Θα ανοίξει ένα μενού. Επιλέξτε “Λήψη εικόνας“.
  • Θα ανοίξει το συνηθισμένο παράθυρο “αποθήκευσης” της συσκευής σας. Επιλέξτε το φάκελο στον οποίο θέλετε να αποθηκεύσετε την εικόνα από το Pinterest. Πατήστε Αποθήκευση.

Αυτό ήταν! Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και μπορείτε να την ακολουθήσετε για όλες τις εικόνες που θέλετε να αποθηκεύσετε.

Δείτε επίσης: Πώς να ενσωματώσετε καρφίτσες Ρinterest σε OneNote/Word για το Web

Extra tip

Εάν θέλετε να κάνετε λήψη πολλών εικόνων από το Pinterest, μπορείτε να το κάνετε από το ίδιο το image page (χωρίς να ανοίξετε κάθε εικόνα σε πλήρες μέγεθος). Επομένως, η διαδικασία θα είναι πιο γρήγορη.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Pinterest και μετά ανοίξτε τη σελίδα που έχει τις εικόνες που θέλετε. Σε αυτήν τη σελίδα, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από μια εικόνα και κάντε κλικ στις τρεις τελείες, στην κάτω δεξιά γωνία της εικόνας.

Από το μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε “Λήψη εικόνας“.

Αποθηκεύστε την εικόνα στη συσκευή, επιλέγοντας το φάκελο στον οποίο θέλετε να μεταφερθεί η εικόνα.

Δείτε επίσης: Πώς να μετατρέψετε εικόνες σε αρχεία PDF στο iPhone

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις εικόνες από το Pinterest!

Πηγή: How-to-geek

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS