ΑρχικήHow ToΠώς να μετατρέψετε εικόνες σε αρχεία PDF στο iPhone

Πώς να μετατρέψετε εικόνες σε αρχεία PDF στο iPhone

Αν έχετε φωτογραφίες στο iPhone ή το iPad σας που θέλετε να μετατρέψετε σε αρχεία PDF, υπάρχει τρόπος. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η δωρεάν εφαρμογή Συντομεύσεις.

αρχεία PDF

Δείτε επίσης: Η μπαταρία διαρκεί λίγο στο iPhone; Μπορεί να φταίει το Spotify

Οι Συντομεύσεις είναι μια εφαρμογή της Apple, που σας επιτρέπει να αυτοματοποιείτε διάφορες εργασίες στο iPhone ή το iPad σας. Για να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας σε PDF, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη συντόμευση σε αυτήν την εφαρμογή.

Ξεκινήστε με τη λήψη και την εγκατάσταση της δωρεάν εφαρμογής Συντομεύσεις στο iPhone σας. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή.

Στην εφαρμογή Συντομεύσεις, στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε το σύμβολο “+” (συν).

Θα ανοίξει μια οθόνη “Συντόμευση χωρίς τίτλο“. Εδώ, πατήστε το πεδίο “Αναζήτηση“.

Στο πεδίο “Αναζήτηση”, πληκτρολογήστε “Επιλογή φωτογραφιών“. Στη συνέχεια, επιλέξτε “Επιλογή φωτογραφιών” στα αποτελέσματα αναζήτησης. Προσθέτετε αυτήν την ενέργεια, έτσι ώστε η συντόμευσή σας να δέχεται φωτογραφίες.

Στην ενότητα “Επιλογή φωτογραφιών”, ενεργοποιήστε την εναλλαγή “Επιλογή πολλαπλών“. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιλέξετε πολλές φωτογραφίες για μετατροπή σε PDF.

Αγγίξτε ξανά το πεδίο “Αναζήτηση”. Αυτή τη φορά, πληκτρολογήστε “Δημιουργία PDF” και επιλέξτε το στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτή η ενέργεια θα μετατρέψει τις φωτογραφίες εισόδου σας σε αρχεία PDF.

Αγγίξτε ξανά το πεδίο “Αναζήτηση”, πληκτρολογήστε “Κοινή χρήση” και επιλέξτε το στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτή η ενέργεια θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε ή να αποθηκεύσετε τα αρχεία PDF που προκύπτουν.

Δείτε ακόμα: iPhone 13 οθόνη: Μόνο η Apple μπορεί να την αλλάξει, αν θέλετε να δουλεύει το Face ID

iPhone

Στην ίδια σελίδα “Συντόμευση χωρίς τίτλο”, στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε την επιλογή “Ρυθμίσεις“.

Θα ανοίξει μια σελίδα. Εδώ, πατήστε το πεδίο “Όνομα” και εισαγάγετε ένα όνομα για τη συντόμευση. Στη συνέχεια, πατήστε “Προσθήκη στην αρχική οθόνη” για να προσθέσετε αυτήν τη συντόμευση στην αρχική οθόνη του iPhone σας.

Στη συνέχει θα σας ζητηθεί ένα “Εικονίδιο“. Επιλέξτε ένα εικονίδιο για τη συντόμευση που θα εμφανιστεί στην αρχική οθόνη σας. Στη συνέχεια, από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, επιλέξτε “Τέλος“.

Η εφαρμογή Συντομεύσεις θα ανοίξει ένα παράθυρο Safari. Σε αυτό το παράθυρο, από την κάτω γραμμή, επιλέξτε την επιλογή “Κοινή χρήση” (ένα βέλος που δείχνει προς τα πάνω σε ένα πλαίσιο).

Από το φύλλο κοινής χρήσης που ανοίγει, επιλέξτε “Προσθήκη στην αρχική οθόνη“.

Στη σελίδα “Προσθήκη στην αρχική οθόνη”, στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε “Προσθήκη“.

Η προσαρμοσμένη συντόμευση προστίθεται τώρα στην αρχική οθόνη του iPhone σας. Μπορείτε τώρα να κλείσετε το παράθυρο του Safari.

Εκκινήστε τη νέα συντόμευση στο iPhone σας. Κάντε το με πρόσβαση στην αρχική οθόνη και πατώντας το εικονίδιο συντόμευσης.

Δείτε επίσης: Πώς μπορείτε να δοκιμάσετε τη νέα γραμμή καρτελών Safari στο iPad

Όταν ανοίξει η συντόμευση, θα σας ζητήσει να επιλέξετε τις φωτογραφίες που θέλετε να μετατρέψετε σε αρχεία PDF. Επιλέξτε τις φωτογραφίες στην οθόνη σας και στη συνέχεια, στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης, επιλέξτε “Τέλος”.

Η συντόμευση θα ξεκινήσει τη μετατροπή των φωτογραφιών σας σε αρχείο PDF. Όταν γίνει αυτό, θα σας ζητήσει να αποθηκεύσετε ή να μοιραστείτε το PDF σας. Επιλέξτε μια επιλογή από το μενού στην οθόνη σας. Και το αρχείο PDF είναι τώρα έτοιμο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS