ΑρχικήinetΟι κλήσεις FaceTime είχαν απαγορευτεί στα ΗΑΕ αλλά τώρα επέστρεψαν

Οι κλήσεις FaceTime είχαν απαγορευτεί στα ΗΑΕ αλλά τώρα επέστρεψαν

Στον περισσότερο κόσμο, οι κλήσεις FaceTime της Apple αποτελούν μέρος της κανονικής χρήσης του iPhone. Ωστόσο, οι κλήσεις FaceTime είχαν απαγορευτεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με αναφορές, οι κλήσεις FaceTime την Κυριακή άρχισαν να λειτουργούν χωρίς επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: iOS 15 FaceΤime: Πώς μπορούν να συμμετάσχουν σε κλήση Android και Windows χρήστες;

FaceTime

Δείτε επίσης: macOS 12 Monterey beta: Φέρνει αλλαγές σε FaceΤime και Safari

Το FaceΤime άρχισε να ξανάδουλεύει χωρίς μια επίσημη ανακοίνωση από την Ρυθμιστική Αρχή Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακής Κυβέρνησης των ΗΑΕ. Η Apple επίσης δεν έχει κάνει κανένα επίσημο σχόλιο για το θέμα. Ωστόσο, δημοσιογράφοι που συνεργάζονται με το Associated Press ανέφεραν ότι μπορούσαν να πραγματοποιήσουν φωνητικές και βιντεοκλήσεις FaceTime με υψηλή ποιότητα σε χρήστες εντός των ΗΑΕ και σε άλλες χώρες.

Τα ΗΑΕ μπλοκάρουν εφαρμογές Διαδικτύου και βιντεοκλήσεων εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το FaceTime δεν είναι η μόνη εφαρμογή βίντεο και φωνητικών κλήσεων που έχει αποκλειστεί. Τα ΗΑΕ έχουν αποκλείσει και άλλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του WhatsApp.

Δείτε επίσης: Μάλλον οι χρήστες δεν ενθουσιάστηκαν με το FaceΤime για Android

Λόγω του αποκλεισμού, τα iPhone και τα Apple PCs που πωλούνται στα ΗΑΕ δεν περιλαμβάνουν την εφαρμογή FaceΤime. Ωστόσο, εάν το μπλοκάρισμα έχει αρθεί, η εφαρμογή FaceΤime θα μπορούσε σίγουρα να κυκλοφορήσει στη χώρα στο εγγύς μέλλον. Είναι ενδιαφέρον ότι ενώ το FaceTime άρχισε να λειτουργεί το Σαββατοκύριακο, το WhatsApp, το Skype και άλλες υπηρεσίες παρέμειναν μπλοκαρισμένες.

Ωστόσο, οι αναφορές δείχνουν ότι οι επισκέπτες της Παγκόσμιας Έκθεσης που ξεκίνησε στο Ντουμπάι αυτόν τον μήνα είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κλήσεις χρησιμοποιώντας το WhatsApp και το FaceTime από τους εκθεσιακούς χώρους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, οι εφαρμογές φωνητικών κλήσεων όπως το FaceTime λειτουργούσαν σποραδικά.

Πηγή πληροφοριών: slashgear.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS