ΑρχικήReviewsΗ σειρά Galaxy S22 θα έχει «απογοητευτικά» αργές ταχύτητες φόρτισης

Η σειρά Galaxy S22 θα έχει «απογοητευτικά» αργές ταχύτητες φόρτισης

Οι ταχύτητες φόρτισης των smartphone έχουν προχωρήσει πολύ. Ωστόσο, η Samsung είναι ένας από τους κατασκευαστές που παίζουν με ασφάλεια ακόμη και σήμερα. Όπου εταιρείες όπως η Xiaomi και η Oppo έχουν ξεπεράσει τα εμπόδια των 100W, η Samsung εξακολουθεί να είναι στην πιο συντηρητική πλευρά. Τώρα, οι τελευταίες πληροφορίες υποδηλώνουν ότι το ίδιο θα συμβεί με την επερχόμενη σειρά Galaxy S22.

Δείτε επίσης: Η Samsung αφαιρεί τις διαφημίσεις από τα Samsung Pay & Samsung Health

Η σειρά Samsung Galaxy S22 θα έχει ταχύτητες φόρτισης 25W

Τρία τηλέφωνα που μοιάζουν να είναι το τρίο Galaxy S22 μόλις πέρασαν από την υπηρεσία πιστοποίησης 3C της Κίνας και αυτή τη φορά, εξετάζουμε τις ταχύτητες φόρτισης αυτών των τηλεφώνων, και σας λέμε να μην περιμένετε πολλά.

Κρίνοντας από το παρακάτω screenshot, οι αριθμοί μοντέλου SM-S9080, SM-S9060 και SM-S9010 θα έχουν φόρτιση 25W (9V, 2.77A) και ενδέχεται επίσης να έχουν έναν προαιρετικό φορτιστή ταξιδιού. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι ο φορτιστής αναφέρεται ως EP-TA800, τον οποίο η Samsung χρησιμοποιεί εδώ και δύο χρόνια.

Galaxy S22

Δείτε επίσης: Η Samsung θέλει να κάνει copy paste έναν ανθρώπινο εγκέφαλο

Καταλαβαίνω ότι τα νέα μπορεί να είναι απογοητευτικά για πολλούς ανθρώπους επειδή οι χρήστες της Samsung μπορεί να ελπίζουν σε αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, αλλά αυτό δεν είναι καθόλου κακό από πολλές οπτικές γωνίες.

Οι σύγχρονες μπαταρίες smartphone διαρκούν πολύ αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις πρέπει να συνδέσετε το τηλέφωνό σας για φόρτιση πριν κοιμηθείτε. Η ταχύτητα φόρτισης 25W θα έχει φορτίσει την Galaxy S22 συσκευή σας πριν καν ξυπνήσετε και το να μην είναι τόσο γρήγορη η φόρτιση όσο του ανταγωνισμού δεν θα έχει αρνητική επίδραση στη συνολική υγεία της μπαταρίας σας.

Δείτε επίσης: Samsung: Αγοράστε το Z Fold 3 για να αγνοείτε τα πάντα γύρω σας

Εν ολίγοις, η απόφαση της Samsung να χρησιμοποιήσει 25W για την επερχόμενη σειρά Galaxy S22 έχει μια συγκεκριμένη λογική. Σίγουρα, κάποιοι θα το αποκαλούσαν το αντίθετο της καινοτομίας, αλλά είναι πιο λογικό να παραμείνουμε σε ταχύτητες φόρτισης 25W μακροπρόθεσμα.

Η σειρά Galaxy S22 θα πρέπει να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους ή στην αρχή του επόμενου έτους, και οι τελευταίες φήμες ισχυρίζονται ότι τα τηλέφωνα έχουν καθυστερήσει περαιτέρω για να κάνουν χώρο για το Galaxy S21 FE.

Πηγή πληροφοριών: wccftech.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS