ΑρχικήinetGoogle Stadia: Η υπηρεσία cloud gaming φτάνει στο Android TV

Google Stadia: Η υπηρεσία cloud gaming φτάνει στο Android TV

Η υπηρεσία cloud gaming Google Stadia, που κυκλοφόρησε επίσημα τον Νοέμβριο του 2018, κυκλοφόρησε σε πολλές πλατφόρμες. Ωστόσο, η πλατφόρμα έξυπνης τηλεόρασης Android TV της Google δεν έχει εισαχθεί ακόμη σε cloud παιχνίδια Stadia. Τα καλά νέα είναι ότι το Gοogle Stadia τελικά λανσαρίστηκε επίσημα στην πλατφόρμα Android TV τις τελευταίες ημέρες – αν και η πρώτη λίστα υποστηριζόμενων συσκευών δεν είναι μεγάλη.

Google Stadia

Δείτε επίσης: OneDrive για Web & Android: Αποκτά δυνατότητα επεξεργασίας photo

Ακολουθεί μια λίστα με τις πρώτες συσκευές Android TV που υποστηρίζουν το Google Stadia:

  • Chromecast και Google TV
  • Hisense U7G, U8G, U9G series Android smart TV
  • NVIDIA SHIELD TV
  • NVIDIA SHIELD TV Pro
  • Onn Full HD (FHD)/UHD (UHD)
  • Philips 8215, 8505, και OLED 935/805 series Android TV
  • Mi Box (MIBOX) και Mi Box 3 (MIBOX3)

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο και την κάμερα από τις γρήγορες ρυθμίσεις του Android

Η Google επεσήμανε ότι εκτός από το αποκλειστικό gamepad Stadia, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλους controllers Bluetooth που είναι απευθείας συνδεδεμένοι με το Android TV για να παίξετε παιχνίδια. Όταν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να μεταβείτε στο Play Store για να κατεβάσετε την πύλη εφαρμογών Stadia για Android TV.

Ωστόσο, πρόσφατα, η υπηρεσία Google Stadia αντιμετώπισε και κάποιες αποτυχίες, ειδικότερα παρουσίασε απότομη πτώση στην εγγραφή νέων χρηστών. Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι το cloud gaming είναι πράγματι πολύ διαφορετικό από τις υπηρεσίες streaming audio και video και βασίζεται περισσότερο σε πόρους περιεχομένου υψηλής ποιότητας και σε ταχύτερες συνδέσεις στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης: Android Update: Google Messages Εnd-to-End encryption και πολλά ακόμα!

Παρόλα αυτά, ο επικεφαλής του μάρκετινγκ προϊόντων είπε ακόμη ότι το Google Stadia έχει καλή ζωτικότητα και εργάζονται σκληρά για να μεταφέρουν την εμπειρία στο επόμενο επίπεδο. Ελπίζουμε ότι με την έναρξη της υποστήριξης της πλατφόρμας Android TV, το Gοogle Stadia θα μπορέσει να κάνει μια νέα αρχή.

Πηγή πληροφοριών: researchsnipers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS