ΑρχικήinetFacebook down: Διακοπή λειτουργίας επηρέασε τις πλατφόρμες του

Facebook down: Διακοπή λειτουργίας επηρέασε τις πλατφόρμες του

Εκτός σύνδεσης βρέθηκαν ξαφνικά οι υπηρεσίες Facebook, Instagram και WhatsApp.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Instagram

Facebook διακοπή

Οι χρήστες ανέφεραν ζητήματα στην Αργεντινή, την Ουρουγουάη, τη Χιλή, τη Βραζιλία, το Μπαγκλαντές και άλλα μέρη του πλανήτη. Υπήρξαν επίσης προβλήματα στη λειτουργία και για τους χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο DownDetector, ο οποίος παρακολουθεί τις διαδικτυακές διακοπές και αποσυνδέσεις, το ζήτημα ξεκίνησε στις 6:40 μ.μ. EDT / 11:40 μ.μ. GMT.

Πάνω από το 40 τοις εκατό των αναφορών στον ιστότοπο DownDetector ανέφερε ότι υπήρχε συνολική διακοπή των υπηρεσιών της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων. Στο Twitter, οι χρήστες ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη φόρτωση των φωτογραφιών και των αναρτήσεων τους.

Δείτε ακόμα: Γιατί το Twitter θέτει σε παύση την διαδικασία των αιτημάτων επαλήθευσης;

Δεν φαίνεται να υπάρχει συγκεκριμένη αιτία για το πρόβλημα ακόμα. Το Facebook δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα.

Η επίσημη σελίδα κατάστασης του Facebook επίσης δεν έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα, παρά τις πολλές αναφορές από τους χρήστες. Άτομα που γνωρίζουν ισχυρίστηκαν ότι το Facebook δουλεύει πάνω στην αποκατάσταση της λειτουργικότητας.

Facebook διακοπή

Η τελευταία φορά που το Facebook αντιμετώπισε παρόμοια προβλήματα ήταν τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, καθώς και τον Μάρτιο.

Το Facebook εργάζεται τον τελευταίο καιρό για να ενσωματώσει τις διάφορες υπηρεσίες του, όπως το backend του WhatsApp, του Instagram και του Messenger, προκειμένου να επιτρέψει την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ πλατφορμών ανάμεσα στις εφαρμογές του.

Δείτε επίσης: Το 96% των χρηστών δεν επιτρέπει την παρακολούθηση σε εφαρμογές

Ωστόσο, οι επικριτές έχουν επισημάνει ότι η αυξημένη ένταξη σημαίνει ότι οι διακοπές είναι πιο συχνές και έντονες, ενώ δυσκολεύουν επίσης τους νομοθέτες να ελέγξουν την πλατφόρμα, κάτι που έχουν προτείνει στο παρελθόν.

Η διακοπή λειτουργίας ακολουθεί επίσης αρκετούς σημαντικούς ιστότοπους, όπως οι Reddit, Amazon, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και πολλούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ειδήσεων στον κόσμο, που βγήκαν εκτός σύνδεσης λόγω σφάλματος λογισμικού από την εταιρεία δικτύου διανομής περιεχομένου Fastly.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS