ΑρχικήinetΓιατί το Twitter θέτει σε παύση την διαδικασία των αιτημάτων επαλήθευσης;

Γιατί το Twitter θέτει σε παύση την διαδικασία των αιτημάτων επαλήθευσης;

Το Twitter ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό, ότι ανανεώνει τα δημόσια αιτήματα επαλήθευσης για πρώτη φορά από το 2017. Η διαδικασία για την παροχή του πολυπόθητου «μπλε τικ» σε έξι επιλεγμένες κατηγορίες ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά μόλις λίγες μέρες αργότερα, το Twitter είπε ότι θέτει σε παύση τα αιτήματα επαλήθευσης. Προφανώς, το Τwitter έχει λάβει περισσότερα αιτήματα από ό, τι αναμενόταν.

Twitter

Δείτε επίσης: Τwitter: Οι αποκλεισμοί της Ινδίας παραβιάζουν την ελευθερία έκφρασης

“Η διαδικασία με τα πολυπόθητα αιτήματα επαλήθευσης συνεχίζεται δυναμικά. Θα πρέπει να σταματήσουμε να αποδεχόμαστε αιτήματα για να εξετάσουμε αυτά που έχουν υποβληθεί.», είπε το Twitter.

Δείτε επίσης: Οι χρήστες του Τwitter κατηγορούν τον Elon Musk για ρατσισμό

Η πρόσβαση στην ίδια την εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη

Το Twitter δεν έχει δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία ή ώρα για το άνοιγμα των αιτημάτων. Αλλά υποθέτουμε ότι θα συμβεί μόλις εξετάσει τα υπάρχοντα.

Το Twitter είπε επίσης: “Αυτή τη στιγμή, ενώ η αποδοχή αιτημάτων έχει τεθεί σε παύση, έχει διακοπεί και η πρόσβαση στην εφαρμογή. Μόλις ανοίξουν τα αιτήματα, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε πρόσβαση στη διαδικασία αίτησης.”

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το Τwitter επεξεργάστηκε εκ νέου τη διαδικασία επαλήθευσής του, ανοίγοντας την σε επιλέξιμους χρήστες από έξι διαφορετικές κατηγορίες: κυβέρνηση, εταιρείες/brands/οργανισμοί, ειδησεογραφικοί οργανισμοί/δημοσιογράφοι, ψυχαγωγία, αθλήματα/gaming και ακτιβιστές/influencers.

Δείτε επίσης: Το Tip Jar του Τwitter αποκαλύπτει τη διεύθυνση του σπιτιού σας

Το Twitter δεν γνώριζε

Για να πληρούν τις προϋποθέσεις για επαληθευμένη κατάσταση, οι χρήστες του Twitter πρέπει να έχουν έναν λογαριασμό που να περιλαμβάνει όνομα προφίλ, εικόνα και επιβεβαιωμένη διεύθυνση email ή αριθμό τηλεφώνου. Επίσης, αυτοί οι λογαριασμοί πρέπει να είναι ενεργοί τους τελευταίους έξι μήνες και “να έχουν αρχείο τήρησης των κανόνων του Twitter”.

Σύμφωνα με αναφορές, το Τwitter έχει 199 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και μόνο 360.000 από αυτούς έχουν αυτήν τη στιγμή το μπλε τικ.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτούς τους αριθμούς, κατά μία έννοια, είναι τουλάχιστον περίεργο το γεγονός ότι το Twitter δεν προέβλεψε τον αριθμό των αιτημάτων.

Πηγή πληροφοριών: techradar.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS