ΑρχικήHow ToΠώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Instagram

Πώς να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στο Instagram

Εάν είστε από τους ανθρώπους που δεν τους αρέσουν και πολύ τα σχόλια στο Instagram, μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε εντελώς, να αποκρύψετε τα τρέχοντα σχόλια και να αποτρέψετε νέα. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα σχόλια στην εφαρμογή.

Instagram σχόλια

Δείτε επίσης: Πώς να αποκρύψετε τα «likes» σε Facebook και Instagram

Δυστυχώς, δεν υπάρχει γενική δυνατότητα απενεργοποίησης των σχολίων σε όλες τις αναρτήσεις σας στο Instagram ταυτόχρονα. Η πλησιέστερη επιλογή που έχετε είναι να κάνετε το προφίλ σας ιδιωτικό.

Αλλά το Instagram σάς επιτρέπει να απενεργοποιήσετε τα σχόλια ανά post. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο iPhone ή στο Android smartphone σας και βρείτε την ανάρτηση. Φυσικά, πρέπει να είναι μία από τις δικές σας αναρτήσεις, αυτή στην οποία θέλετε να απενεργοποιήσετε τα σχόλια.

Δείτε ακόμα: Android: Πώς δεν θα ενεργοποιείται η οθόνη από τις ειδοποιήσεις

Στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης, πατήστε το κουμπί μενού με τις τρεις κουκκίδες.

Στο μενού που εμφανίζεται, επιλέξτε “Απενεργοποίηση σχολιασμού“.

Η ενότητα σχολίων θα εξαφανιστεί αμέσως. Κανείς δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε προηγούμενα σχόλια και οι ακόλουθοί σας θα χάσουν τη δυνατότητα να αφήσουν νέα.

Μπορείτε να αντιστρέψετε αυτήν την επιλογή ανά πάσα στιγμή. Πατήστε το κουμπί μενού με τις τρεις κουκκίδες στην ανάρτηση και επιλέξτε το “Ενεργοποίηση σχολιασμού” για να επαναφέρετε όλα τα σχόλια.

Εάν θέλετε να αποκρύψετε σχόλια από ένα συγκεκριμένο προφίλ, δοκιμάστε τη δυνατότητα Περιορισμός. Αυτό θα σταματήσει τα δημόσια σχόλια, αλλά θα μπορείτε ακόμα να τα δείτε αν θέλετε.

Instagram σχόλια

Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα να απενεργοποιήσετε τα σχόλια σε μία ανάρτηση που δεν έχετε κάνει ακόμα. Σε αυτήν την περίπτωση, το Instagram θα σας επιτρέψει να απενεργοποιήσετε τα σχόλια λίγο πριν δημοσιευτεί η ανάρτηση.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε το Ιστορικό περιήγησης στο Microsoft Edge;

Αφού επιλέξετε τα μέσα που θέλετε να μοιραστείτε στην ανάρτησή σας, θα βρεθείτε στην οθόνη Νέα ανάρτηση“, όπου μπορείτε να γράψετε τη λεζάντα και να προσθέσετε ετικέτες σε χρήστες. Επιλέξτε την επιλογή “Ρυθμίσεις για προχωρημένους” στο κάτω μέρος της οθόνης.

Ενεργοποιήστε την επιλογή “Απενεργοποίηση σχολιασμού” και πατήστε το κουμπί Πίσω.

Στη συνέχεια, όταν είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε, πατήστε το κουμπί “Κοινή χρήση” για να μοιραστείτε την ανάρτηση με απενεργοποιημένη τη λειτουργία σχολίων. Εάν αλλάξετε γνώμη αργότερα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τα σχόλια ανά πάσα στιγμή. Πατήστε το κουμπί μενού στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης Instagram και επιλέξτε “Ενεργοποίηση σχολιασμού“.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS