ΑρχικήinetHuawei: Οι πωλήσεις στο Q1 του 2021 μειώθηκαν κατά 16,5%

Huawei: Οι πωλήσεις στο Q1 του 2021 μειώθηκαν κατά 16,5%

Η Huawei ανέφερε την Τετάρτη ότι οι πωλήσεις του πρώτου τριμήνου μειώθηκαν κατά 16,5% σε σύγκριση με πέρυσι, αλλά αυτό δεν μας εκπλήσσει καθόλου.

Huawei

Μάθετε επίσης: Μάχη για τα λογότυπα: Η Chanel χάνει στην μάχη με την Huawei

Τα έσοδα για την γιγαντιαία κινεζική εταιρεία έφτασαν τα 152 δισεκατομμύρια γιουάν, η “carrier επιχείρηση” παραμένει σταθερή ενώ η καταναλωτική επιχείρηση βλέπει τις πωλήσεις να μειώνονται χάρη στην πώληση του brand Honor που έγινε πέρυσι.

Ενώ τα έσοδα μειώθηκαν, το περιθώριο καθαρού κέρδους αυξήθηκε χάρη στα δικαιώματα ευρεσιτεχνίας – 600 εκατομμυρία δολαρία – και τις “συνεχιζόμενες προσπάθειες για βελτίωση της ποιότητας των λειτουργιών και της αποτελεσματικότητας της διαχείρισης”, ανέφερε η εταιρεία.

Δείτε επίσης: Huawei: Το 6G είναι 50 φορές ταχύτερο από το 5G και έρχεται το 2030

“Το 2021 θα είναι μια ακόμη δύσκολη χρονιά για εμάς, αλλά είναι και η χρονιά που η μελλοντική αναπτυξιακή στρατηγική μας θα αρχίσει να διαμορφώνεται”, δήλωσε ο Eric Xu της Huawei.

“Ανεξάρτητα από τις προκλήσεις που έρχονται στο δρόμο μας, θα συνεχίσουμε να διατηρούμε την ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων μας. Δεν θέλουμε απλώς να επιβιώσουμε, αλλά να γίνουμε καλύτεροι μέσα από όλο αυτό.”

Μιλώντας στην πρόσφατη σύνοδο κορυφής αναλυτών της εταιρείας, ο Xu είπε ότι και άλλες κινεζικές εταιρείες μπορεί να ανησυχούν ότι αυτό που συνέβη στην Huawei με τις αμερικανικές κυρώσεις ενδέχεται να τους συμβεί.

Δείτε επίσης: Η Huawei ανταμείβει τους νέους και τους υπάρχοντες πελάτες της

Ο Xu είπε ότι δεν περιμένει ότι η Huawei θα αφαιρεθεί από την Entity List των ΗΠΑ και η συνολική στρατηγική της είχε ως στόχο να επιβιώσει η εταιρεία σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS