ΑρχικήinetMusk: Με το επόμενο Full Self-Driving Beta update της Tesla "θα χάσετε...

Musk: Με το επόμενο Full Self-Driving Beta update της Tesla “θα χάσετε το μυαλό σας”

Ο Elon Musk δήλωσε ότι η επόμενη ενημέρωση λογισμικού Full Self-Driving Beta της Tesla «θα σας κάνει να χάσετε το μυαλό σας» και θα κυκλοφορήσει σε μόλις δύο εβδομάδες.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk απορρίπτει την ιδέα ενός νέου τμήματος PR για την Tesla

Η Tesla δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή την έκδοση “feature complete” του πακέτου Full Self-Driving (FSD) σε beta με μερικές χιλιάδες πελάτες και υπαλλήλους μέσω αυτού που αποκαλεί “πρόγραμμα early access”.

Ακόμα δεν θεωρείται αυτόνομη οδήγηση επειδή ο οδηγός εξακολουθεί να είναι υπεύθυνος για το όχημα και πρέπει να είναι έτοιμος να αναλάβει τον έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή, αλλά το σύστημα της Tesla εκτελεί όλες τις υπόλοιπες οδηγικές εργασίες αυτόνομα.

Δείτε επίσης: Το Tesla Autopilot λειτουργεί εύκολα ακόμα και χωρίς οδηγό

Η Tesla ελπίζει ότι θα μπορέσει να βελτιώσει το σύστημα από το feedback που θα δώσουν οι πελάτες μέχρι να συγκεντρώσει αρκετά δεδομένα για να δείξει στους regulators ότι είναι ασφαλέστερο από την ανθρώπινη οδήγηση.

Τους τελευταίους μήνες, ο CEO Elon Musk ανέφερε ότι η Tesla θα μεταβεί σε μια νέα γενιά (v9) του λογισμικού FSD που θα αφαιρέσει την εξάρτηση από τις αναγνώσεις ραντάρ και αντίθετα να κάνει τα πάντα μέσω της όρασης του υπολογιστή που βασίζεται στις κάμερες.

Η εταιρεία έχει αναφερθεί και στο παρελθόν στην συγκεκριμένη ενημέρωση, αλλά ο Musk μόλις δήλωσε ότι η ενημέρωση βρίσκεται μόλις δύο εβδομάδες μακριά:

Μόλις αυτοί οι άνθρωποι δοκιμάσουν αυτή την ενημέρωση και η Tesla χρησιμοποιήσει το feedback τους, η αυτοκινητοβιομηχανία αναμένεται να κάνει ένα ευρύτερο λανσάρισμα στην αγορά των ΗΠΑ μέσω ενός νέου κουμπιού που θα ονομάζεται Download FSD Beta.

Δείτε επίσης: Elon Musk: «Δεν ήταν ενεργοποιημένο το Tesla Autopilot στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε»

Νωρίτερα μέσα στο μήνα, ο Musk είπε ότι η ενημέρωση αυτή θα κυκλοφορήσει το αργότερο τον Ιούνιο.

Ο CEO πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι η νέα ενημέρωση λογισμικού της Tesla θα «σας κάνει να χάσετε το μυαλό σας»:

Musk Tesla

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS