ΑρχικήUpdatesTelegram: Έρχεται η αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων με χρονοδιακόπτη

Telegram: Έρχεται η αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων με χρονοδιακόπτη

Το Telegram κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση για την εφαρμογή iOS και Android που φέρνει λειτουργίες όπως η αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων, chat widget και links πρόσκλησης που λήγουν. Η εταιρεία μοιράστηκε αυτές τις πληροφορίες με το κοινό νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Το Telegram εξηγεί ότι η δυνατότητα αυτόματης διαγραφής με χρονοδιακόπτη θα διαγράφει αυτόματα τα μηνύματα είτε 24 ώρες είτε επτά ημέρες μετά την αποστολή τους.

telegram

Το Auto-delete ισχύει μόνο για μηνύματα που αποστέλλονται μετά τη ρύθμιση του χρονοδιακόπτη – τα προηγούμενα μηνύματα θα συνεχίσουν να παραμένουν στο ιστορικό των συνομιλιών. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά από την στιγμή που θα αποσταλεί το μήνυμα και όχι από την στιγμή που θα διαβαστεί. Για να ενεργοποιήσετε το χρονόμετρο σε Android, πατήστε στο more (που αντιπροσωπεύεται από τρεις κάθετες γραμμές) > Clear History > Choose the duration. Οι χρήστες του Telegram με iPhone θα πρέπει να πατήσουν παρατεταμένα σε ένα μήνυμα, και να πατήσουν Select > Clear Chat (πάνω αριστερά) > Enable Auto-Delete. Συγκεκριμένα, το Telegram παρουσίασε ένα νέο widget για iOS που περιλαμβάνει μια συντόμευση για τις αγαπημένες ή τις πρόσφατες συζητήσεις σας. Επίσης κυκλοφόρησε και ένα chat widget που δείχνει μια προεπισκόπηση των πρόσφατων μηνυμάτων. Η εταιρεία εξηγεί: “Σε Android, οι συζητήσεις και τα μηνύματα στο widget θα είναι πάντα ενημερωμένα. Στο iOS, τα widget θα λαμβάνουν νέα δεδομένα περιστασιακά – αυτό οφείλεται στους περιορισμούς του συστήματος.”

Με την πιο πρόσφατη έκδοση του Telegram, οι χρήστες θα μπορούν να στείλουν links πρόσκλησης σε χρήστες τα οποία θα λήγουν μετά από μια καθορισμένη ώρα – όπως με τα μηνύματα που θα διαγράφονται αυτόματα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δουν ποιοι συμμετείχαν χρησιμοποιώντας το link πρόσκλησης για να μάθουν από πού προέρχονται τα νέα μέλη ή ποια μορφή ήταν η πιο αποτελεσματική για την ανάπτυξη. Για προβολή και διαχείριση συνδέσμων πρόσκλησης, πατήστε για να ανοίξετε το προφίλ της ομάδας ή του καναλιού σας στο Profile > Edit > Invite Links.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν νέα animated emoji σε οποιοδήποτε chat. Επίσης, η εταιρεία έχει βελτιώσει το σύστημα αναφοράς της, όπου οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν ένα σχόλιο ενημερώνοντας την εταιρεία για το πρόβλημα που έχουν. Επίσης, η δυνατότητα εισαγωγής συνομιλίας από το WhatsApp που παρουσίασε το Telegram τον περασμένο μήνα έχει βελτιωθεί και άλλο. Επιπλέον,τα Telegram groups που πλησιάζουν το όριο των 200.000 μελών μπορούν πλέον να μετατραπούν σε Broadcast Groups με απεριόριστα μέλη.

Πηγή πληροφοριών: news18.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS