ΑρχικήHow ToΠως να πραγματοποιήσετε μια κλήση Facetime Audio

Πως να πραγματοποιήσετε μια κλήση Facetime Audio

Έχετε κουραστεί από τις κλήσεις κινητής τηλεφωνίας χαμηλής ποιότητας; Χάρη στο FaceTime, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις υψηλής ανάλυσης αν χρησιμοποιείτε iPhone, iPad, iPod Touch ή Mac. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

Facetime Audio

Πώς να πραγματοποιήσετε μια κλήση FaceTime Audio σε iPhone και iPad

Για να πραγματοποιήσετε μια κλήση FaceTime Audio σε iPhone, iPad ή iPod Touch, πρώτα, βεβαιωθείτε ότι το FaceTime είναι ενεργοποιημένο στη συσκευή σας. Για να το κάνετε αυτό, εκκινείστε τα Settings και μετά πατήστε “FaceTime”. Στις ρυθμίσεις του FaceTime, πατήστε το switch δίπλα στην επιλογή “FaceTime” για να το ενεργοποιήσετε.

Στη συνέχεια, εκκινήστε την εφαρμογή FaceTime. Στην κύρια οθόνη του FaceTime, πατήστε το κουμπί συν (“+”).

Facetime Audio

Στο πεδίο “To:”, εισαγάγετε το όνομα ή τον αριθμό του ατόμου που προσπαθείτε να καλέσετε. Στη συνέχεια, πατήστε “Audio”.

Facetime Audio

Η κλήση θα πραγματοποιηθεί. Κατά τη διάρκεια της κλήσης, μπορείτε να μεταβείτε σε μια κλήση FaceTime βίντεο χρησιμοποιώντας το κουμπί “FaceTime” ή μπορείτε να αποσυνδεθείτε πατώντας το κόκκινο εικονίδιο δέκτη τηλεφώνου.

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε μια κλήση ήχου FaceTime μεταβαίνοντας στην εφαρμογή “Contacts” (ή στην ενότητα “Contacts” της εφαρμογής “Phone” στο iPhone). Πατήστε το όνομα του ατόμου στη λίστα επαφών σας.

Εάν η επαφή υποστηρίζει κλήσεις FaceTime, θα δείτε μια καταχώριση “FaceTime” κάτω από τον αριθμό τηλεφώνου τους. Πατήστε το μπλε εικονίδιο τηλεφώνου στην ενότητα “FaceTime” για να πραγματοποιήσετε μια κλήση FaceTime Audio.

Facetime Audio

Λάβετε υπόψη ότι εάν το άλλο άτομο δεν έχει καταχωρημένο λογαριασμό FaceTime μέσω του αριθμού τηλεφώνου ή του email του, αυτή η επιλογή δεν θα εμφανίζεται στο Contact sheet του.

Πώς να πραγματοποιήσετε μια κλήση FaceTime Audio σε Mac

Η πραγματοποίηση κλήσης FaceTime Audio σε Mac είναι εύκολη. Αρχικά, εκκινήστε την εφαρμογή FaceTime. Στο πλαίσιο κειμένου με την ένδειξη “Enter a name, email, or number”, πληκτρολογήστε το όνομα ή τον αριθμό του ατόμου που θέλετε να καλέσετε. Εάν αναγνωριστούν ως επαφή με δυνατότητα FaceTime, τα παρακάτω κουμπιά θα γίνουν πράσινα. Πατήστε το κουμπί “Audio”.

Facetime Audio

Ενώ η κλήση βρίσκεται σε εξέλιξη, θα δείτε μια μικρή αναδυόμενη οθόνη στη γωνία της οθόνης σας. Πατήστε το κουμπί “Video” εάν θέλετε να μεταβείτε σε μια κλήση βίντεο FaceTime. Για να τερματίσετε την κλήση, πατήστε το κουμπί “End”.

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα για το FaceTime είναι ότι λειτουργεί μεταξύ όλων των μεγάλων συσκευών της Apple, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mac σας για να καλέσετε iPhone, iPad και iPod Touches. Με ένα έξυπνο τέχνασμα, μπορείτε ακόμη και να καλέσετε μια Apple TV.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS