ΑρχικήHow ToΠώς θα προσθέσετε ειδικά εφέ στα μηνύματα του Instagram

Πώς θα προσθέσετε ειδικά εφέ στα μηνύματα του Instagram

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να κάνετε τα άμεσα μηνύματα του Instagram πιο εντυπωσιακά; Όπως κάθε άλλη δυνατότητα του Instagram, μπορείτε να προσθέσετε ειδικά εφέ στα μηνύματά σας πριν τα στείλετε στους φίλους σας. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να εφαρμόσετε αυτά τα εφέ.

Instagram

Αρχικά, για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά τα εφέ, θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε την ενσωμάτωση στο Facebook Messenger. Εκτός από την προσθήκη μιας σειράς νέων επιλογών ανταλλαγής μηνυμάτων, αυτό σας επιτρέπει επίσης να στείλετε μηνύματα στους φίλους σας στο Facebook απευθείας από το Instagram.

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή Android ή στο iPhone σας και στη συνέχεια επισκεφθείτε τη λίστα με τα άμεσα μηνύματα, πατώντας το εικονίδιο Messenger στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης.

Επιλέξτε τη συνομιλία στην οποία θέλετε να δοκιμάσετε την αποστολή μηνύματος με ειδικά εφέ.

Πληκτρολογήστε το μήνυμά σας στο πλαίσιο κειμένου στο κάτω μέρος. Όταν αρχίσετε να πληκτρολογείτε, η συντόμευση της κάμερας στα αριστερά θα αντικατασταθεί από ένα εικονίδιο μεγεθυντικού φακού. Πατήστε αυτό το κουμπί μόλις συντάξετε το πλήρες μήνυμά σας.

Στην κορυφή του ακόλουθου slide-up μενού, θα δείτε το Instagram μήνυμά σας να εμφανίζεται με τέσσερα διαφορετικά ειδικά εφέ.

μηνύματα

Όλα αυτά τα φίλτρα είναι διαδραστικά. Έτσι, για παράδειγμα, εάν ο παραλήπτης πατήσει ένα μήνυμα κειμένου που έχει σταλεί με το ειδικό εφέ με θέμα την καρδιά, θα γεμίσει με ένα σωρό εικονικές καρδιές την οθόνη του.

Παρομοίως, η επιλογή που δείχνει ένα δώρο κρύβει το μήνυμά σας και μόνο όταν το αγγίξει ο παραλήπτης, θα ανοίξει και θα αποκαλύψει αυτό που έχετε στείλει. Το φίλτρο κομφετί θα κάνει το τηλέφωνο του παραλήπτη να δονηθεί μόλις το αγγίξει.

Χάρη στην ενημέρωση πολλαπλών πλατφορμών του Facebook, μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα για να προσαρμόσετε την εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων στο Instagram. Μπορείτε να στείλετε μηνύματα που εξαφανίζονται, χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη λειτουργία, να επιλέξετε ποια emoji εμφανίζονται στο αναδυόμενο παράθυρο γρήγορων αντιδράσεων και να μετατρέψετε τον εαυτό σας σε αυτοκόλλητο selfie.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS