ΑρχικήHow ToΠώς να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram

Πώς να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό Telegram, πρέπει να δώσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Με αυτό τον τρόπο, το Telegram επικυρώνει την ταυτότητά σας. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητος ο αριθμός τηλεφώνου σας για να χρησιμοποιήσετε το Telegram. Δείτε πώς μπορείτε να τον αποκρύψετε.

Telegram

Αρχικά πρέπει να γνωρίζετε, ότι υπάρχουν δύο τρόποι για να προσθέσετε χρήστες στο Telegram. Πρώτον, χρησιμοποιώντας τους αριθμούς τηλεφώνου τους ή χρησιμοποιώντας μοναδικά ονόματα χρήστη.

Εάν εσείς και οι επαφές σας χρησιμοποιείτε το σύστημα ονόματος χρήστη, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Telegram (συμμετοχή σε ομάδες, εγγραφή σε κανάλια και άλλα) χωρίς να μοιραστείτε ποτέ τον αριθμό τηλεφώνου σας. Για να το κάνετε αυτό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε μια ρύθμιση.

Απόκρυψη του αριθμού τηλεφώνου σας στο Telegram σε Android συσκευές

αριθμό

Μπορείτε να αποκρύψετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο Telegram αλλάζοντας την ρύθμιση από την εφαρμογή Android. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Telegram στο Android smartphone σας και πατήστε το εικονίδιο τριών γραμμών από την επάνω αριστερή γωνία.

Ορίστε την επιλογή «Ρυθμίσεις».

Τώρα, μεταβείτε στην ενότητα «Απόρρητο και ασφάλεια».

Εδώ, ορίστε την επιλογή «Αριθμός τηλεφώνου».

Στην ενότητα «Ποιος μπορεί να δει τον αριθμό τηλεφώνου μου», θα δείτε ότι η προεπιλεγμένη επιλογή είναι «Όλοι». Εάν θέλετε να φαίνεται ο αριθμός σας μόνο στις επαφές σας, ορίστε την επιλογή «Οι επαφές μου».

Εάν δεν θέλετε να εμφανίσετε τον αριθμό τηλεφώνου σε κανέναν, ορίστε την επιλογή «Κανείς».

Μόλις ορίσετε την επιλογή «Κανείς», θα δείτε μια νέα ενότητα με την ονομασία «Ποιος μπορεί να βρει τον αριθμό τηλεφώνου μου». Για να είστε πιο ασφαλείς, πρέπει να αλλάξετε αυτήν τη ρύθμιση στην επιλογή «Οι επαφές μου».

Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο οι χρήστες που βρίσκονται στο ευρετήριο των επαφών σας, μπορούν να σας αναζητήσουν στο Telegram. Κανείς άλλος δεν μπορεί να σας βρει ούτε να δει τον αριθμό τηλεφώνου σας. Όταν τελειώσετε, πατήστε το εικονίδιο επιλογής στην επάνω δεξιά γωνία για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS