ΑρχικήHow ToiPhone: Πώς να προσθέσετε γενέθλια στις επαφές σας

iPhone: Πώς να προσθέσετε γενέθλια στις επαφές σας

Μερικοί άνθρωποι δυσκολεύονται στο να θυμούνται τα γενέθλια φίλων, συναδέλφων και συγγενών. Ευτυχώς, το iPhone σας μπορεί να θυμάται γενέθλια για εσάς — απλώς εισαγάγετε τις πληροφορίες στην εφαρμογή Contacts. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

γενέθλια

Αρχικά, ανοίξτε τα “Contacts” στο iPhone. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, ανοίξτε την εφαρμογή “Phone” (το πράσινο εικονίδιο δέκτη τηλεφώνου που χρησιμοποιείτε για την πραγματοποίηση κλήσεων) και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Contacts” στη γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος της οθόνης.

γενέθλια

Μόλις ανοίξουν τα “Contacts”, μετακινηθείτε στη λίστα και επιλέξτε την επαφή στην οποία θέλετε να προσθέσετε τα γενέθλια. Μόλις ανοίξει η κάρτα επαφής του ατόμου, πατήστε το κουμπί “Edit” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

γενέθλια

Τώρα βρίσκεστε σε λειτουργία επεξεργασίας. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε νέες πληροφορίες στην επαφή σας. Κάντε scroll προς τα κάτω στη σελίδα και πατήστε το “add birthday”.

Θα εμφανιστεί μια διεπαφή επιλογής ημερομηνιών. Εισαγάγετε την ημερομηνία γενεθλίων του ατόμου. Η επιλογή του έτους είναι προαιρετική.

γενέθλια

Μετά από αυτό, πατήστε “Done” και θα δείτε την πλήρη καταχώριση της επαφής, μαζί με τα γενέθλια.

Για να προσθέσετε περισσότερα γενέθλια, πατήστε “Contacts” στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης για να επιστρέψετε στη λίστα των επαφών. Στη συνέχεια, πατήστε οποιαδήποτε καταχώριση θέλετε και επαναλάβετε τα παραπάνω βήματα.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS