ΑρχικήHow ToΠως να συνδέσετε ακουστικά Bluetooth σε ένα Nintendo Switch

Πως να συνδέσετε ακουστικά Bluetooth σε ένα Nintendo Switch

Το Nintendo Switch διαθέτει υποδοχή ακουστικών. Ωστόσο, τα περισσότερα ακουστικά έχουν γίνει ασύρματα οπότε θα χρειαστείτε έναν τρόπο για να συνδέσετε αυτά τα Bluetooth ακουστικά στην κονσόλα σας. Και εδώ έρχεται για να σας βοηθήσει ένα dongle.

Δυστυχώς, το Nintendo Switch δεν λειτουργεί με ακουστικά Bluetooth που δεν βρίσκονται στην συσκευασία. Η λύση? Αγοράστε ένα dongle Bluetooth Nintendo Switch.

Η ομάδα στο Review Geek συνιστά τον αντάπτορα HomeSpot Bluetooth 5.0. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι δεν υποστηρίζει τη φόρτιση μετάδοσης, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φορτίσετε το Switch χωρίς να αφαιρέσετε το dongle. Εάν αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που σημαντικό για εσάς, η ομάδα RG συνιστά το dongle Bionik BT.

Συνδέστε τα Bluetooth ακουστικά με το Nintendo Switch

Σε αυτό το άρθρο, θα χρησιμοποιήσουμε τον ανάπτορα HomeSpot για να συνδέσουμε ένα ζευγάρι AirPods Pro με το Nintendo Switch, αλλά ανεξάρτητα από τον αντάπτορα ή τα ακουστικά Bluetooth που χρησιμοποιείτε, η διαδικασία θα είναι λίγο πολύ η ίδια.

Αρχικά, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Nintendo Switch και να μεταβείτε στην αρχική οθόνη. Αυτή είναι η οθόνη που εμφανίζει τα παιχνίδια σας, με πολλές επιλογές συστήματος και διαδικτύου που αναφέρονται παρακάτω.

Nintendo Switch

Στη συνέχεια, θα πρέπει να συνδέσετε τον αντάπτορα στη θύρα φόρτισης USB-C στο Νintendo Switch, που βρίσκεται στο κάτω μέρος της συσκευής.

Nintendo Switch

Με τον αντάπτορα τοποθετημένο στην κονσόλα, ενεργοποιήστε τη λειτουργία pairing στο dongle. Στην περίπτωση του αντάπτορα HomeSpot, θα βρίσκεται αυτόματα σε λειτουργία pairing μόλις συνδεθεί στο Switch. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικό αντάπτορα, οι οδηγίες για την ενεργοποίηση της λειτουργίας pairing πρέπει να βρίσκονται στο documentation που συνοδεύει το προϊόν. Είναι γενικά τόσο απλό όσο το πάτημα και το πάτημα ενός κουμπιού.

Τέλος, ενεργοποιήστε τη λειτουργία pairing στα ακουστικά Bluetooth. Εάν χρησιμοποιείτε AirPods Pro όπως εμείς, θα χρειαστείτε τα ακουστικά στη θήκη με ανοιχτή τη θήκη. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί pair στο πίσω μέρος της θήκης έως ότου η λυχνία κατάστασης στο μπροστινό μέρος της θήκης να αναβοσβήνει με λευκό χρώμα.

Μετά από λίγο, τα Bluetooth ακουστικά θα συνδυαστούν με το Nintendo Switch και μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS