ΑρχικήinetApple: Θα διορθώσουμε τα Apple Watches που δεν φορτίζουν στο Power Reserve...

Apple: Θα διορθώσουμε τα Apple Watches που δεν φορτίζουν στο Power Reserve Mode

Εάν έχετε ένα Apple Watch Series 5 ή SE που δεν φορτίζει μετά την είσοδο στη λειτουργία Power Reserve, η Apple θα σας κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις στην συσκευή σας χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε κάτι.

Σε ένα έγγραφο υποστήριξης που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα, η Apple δήλωσε ότι πολύ μικρός αριθμός πελατών με αυτά τα μοντέλα Apple Watch αντιμετωπίζουν αυτό το ζήτημα. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το Power Reserve είναι μια λειτουργία που βοηθά το ρολόι σας να διατηρεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, το Apple Watch εμφανίζει μόνο την τρέχουσα ώρα και έναν κόκκινο κεραυνό. Τα Apple Watches σε αυτήν τη λειτουργία σταματούν να επικοινωνούν με τα αντίστοιχα iPhone τους και οι άλλες λειτουργίες τους δεν θα είναι διαθέσιμες.

Power Reserve

Τα Apple Watches που επηρεάστηκαν από αυτό το ζήτημα έτρεχαν τα watchOS 7.2 και 7.3, ανέφερε η εταιρεία. Η Apple κυκλοφόρησε το watchOS 7.3.1, το οποίο αναφέρει ότι θα εμποδίσει άλλες συσκευές Apple Watch Series 5 και SE από το να αντιμετωπίσουν αυτό το ζήτημα. Σύμφωνα με την ερμηνεία του 9to5Mac, αυτό σημαίνει ότι η ενημέρωση δεν θα επιλύσει το πρόβλημα για τους χρήστες που το αντιμετωπίζουν ήδη, αλλά θα αποτρέψει άλλους χρήστες από το να συναντήσουν το ίδιο σφάλμα.

Εάν πιστεύετε ότι το Apple Watch σας μπορεί να επηρεαστεί από αυτό το σφάλμα, η Apple εξηγεί πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια απλή δοκιμή για να το μάθετε.

“Για να ελέγξετε εάν το Apple Watch σας επηρεάζεται από αυτό το ζήτημα, τοποθετήστε το ρολόι σας στο φορτιστή που χρησιμοποιείτε συνήθως και, στη συνέχεια, περιμένετε τουλάχιστον 30 λεπτά”, δήλωσε η Apple. “Εάν το Apple Watch εξακολουθεί να μην φορτίζει, επικοινωνήστε με την υποστήριξη της Apple για να πραγματοποιήσετε την δωρεάν επισκευή που υπόσχεται η εταιρεία.”

Πηγή πληροφοριών: gizmodo.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS